„Liepājas metalurgs” BAČ spēlē pieveic Ukrainas spēcīgāko komandu
Hokejs

„Liepājas metalurgs” BAČ spēlē pieveic Ukrainas spēcīgāko komandu

Jauns.lv

Uzvaru Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē otrdien izcīnīja "Liepājas metalurgs", kas izbraukumā ar 3:2 (1:0, 1:2, 1:0) apspēlēja Ukrainas vienību Kijevas "Sokol".

„Liepājas metalurgs” BAČ spēlē pieveic Ukrainas sp...

Ar diviem precīziem raidījumiem šajā mačā izcēlās bijušais Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Viktors Bļinovs.
Ar diviem precīziem raidījumiem šajā mačā izcēlās bijušais Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Viktors Bļinovs.

Uzvarētājiem šajā mačā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Viktors Bļinovs, bet vienu reizi pretinieku vārtsargu pārspēja Edijs Brahmanis. Tāpat divus rezultativitātes punktus mačā nopelnīja Jurijs Navarenko, kurš asistēja komandas pirmo un otro vārtu guvumā. Vienu rezultatīvu piespēli šajā mačā atdeva KHL vienības Rīgas „Dinamo” uz farmklubu nosūtītais uzbrucējam Gints Meija.

Šī abām komandām bija jau piektā savstarpējā tikšanās reize šajā sezonā, no kurām trīs reizes uzvaru ir izcīnījis Latvijas klubs.

Kā ziņots, svētdien "Liepājas metalurgs" izbraukumā ar 2:5 piekāpās "Brest" vienībai, piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas, bet "Sokol" iepriekšējā mačā ar 6:2 pieveica latviešu uzbrucēja Edgara Uļeščenko pārstāvēto Bobruiskas "Šiņņik".

Tādējādi "Liepājas metalurgs" hokejisti septiņās šī gada cīņās ir izcīnījuši piecus panākumus.

BAČ kopvērtējumā "Liepājas metalurgs" ar 67 punktiem 45 spēlēs pašlaik ieņem stabilu septīto vietu, bet "Sokol", kas Ukrainu pārstāvēja Kontinentālajā kausa izcīņā, kurā piedalās valstu čempioni, ar 72 punktiem tikpat spēlēs ir sestajā pozīcijā.