Bārtuli satraumējušo Apšolu aizsūta uz citu komandu
Hokejs

Bārtuli satraumējušo Apšolu aizsūta uz citu komandu

Jauns.lv

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējā dienā, kad šajā sezonā drīkstēja veikt spēlētāju apmaiņas, pirmdien nekādi īpaši skaļi darījumi noslēgti netika, taču vairākas komandas ieguva vēlamos pastiprinājumus.

Bārtuli satraumējušo Apšolu aizsūta uz citu komand...
Latvijas hokeja draugu acīs Skotijs Apšols šobrīd nav starp mīlētākajiem hokejistiem.
Latvijas hokeja draugu acīs Skotijs Apšols šobrīd nav starp mīlētākajiem hokejistiem.

Skotijs Apšols, kura netīrais spēka paņēmiens pagājušajā otrdienā, beidza Oskara Bārtuļa sezonu, kopā ar somu aizsargu Sami Lepuisto no Fīniksas ''Coyotes'' nosūtīts uz Kolumbusas ''Blue Jackets''pret čehu aizsargu Romanu Kleslu un Deinu Baiersu.

Vašingtonas ''Capitals'' atrada otrās maiņas centra uzbrucēju Ņūdžersijas ''Devils'', kad paņēma pieredzējušo Džeisonu Ernotu. Vēl viens veterāns - čehu uzbrucējs Radeks Dvoržāks kopā ar nākamā drafta piekto numuru no Floridas ''Panthers'' nosūtīts uz Atlantas ''Thrashers'' pret zviedru Niklasu Bergforsu un amerikāni Patriku Rismilleru.

Turpinot atbrīvoties no dārgiem spēlētājiem, ''Panthers'' nosūtīja aizsargu Braienu Alenu un Karolīnas ''Hurricanes'' pret Sergeju Samsonovu, malējo uzbrucēju Krisu Higinsu uz līderkomandu Vankūveras ''Canucks'' pret aizsargu'Evanu Obergu, kā arī trešo numuru draftā un aizsargu Denisu Videmanu uz ''Capitals'' pret trešo numuru draftā un fārmkluba spēlētāju Džeiku Hausvirtu.

Pašreizējā Stenlija kausa glabātāja Čikāgas ''Blackhawks'' iemainīja centru Raienu Potulniju no Otavas ''Senators'' pret aizsargu Krisu Kampoli. Šajā maiņā iesaistītas arī nākamās izvēles nākamajā draftā.