Citi sporta veidi

Morozam un Tučkovam uzvaras pasaules čempionāta posmā ātrumlaivām

Jauns.lv

Latvijas ūdensmotosportisti Mārtiņš Morozs un Maksimiliāns Tučkovs svētdien Alūksnē izcīnīja uzvaras pasaules čempionāta posmā, kasjauns.lv informēja Latvijas Ūdens motosporta federācija (LŪMSF)

Morozam un Tučkovam uzvaras pasaules čempionāta po...

Sacensības deviņu valstu pārstāvju konkurencē notika divās klasēs - Morozs bija labākais F-4 klasē, bet Tučkovs triumfēja jauniešu JT-250 klasē.

Pasaules čempionāta pirmo divu posmu kopsummā F-4 klasē starp 20 pilotiem par čempionu kļūstot Mārtiņš Morozs aiz sevis atstāja zviedrus Oskars Sāmuelsons un Daniels Sparingu.

Tikmēr JT-250 klasē 21 pilota konkurencē Tučkovs, kurš visu sacensību laiku bija pārliecinošs līderis. Otrajā vietā palika Krievijas pārstāvis Artjoms Ņikitins, bet trešais bija igaunis Matiass Agurs.

Pēc sacensībām LŪMSF valdes priekšsēdētājs Modris Kalnciems izteica milzīgu gandarījumu par jauniešu ūdens motosporta attīstību un atzina, ka paaudžu maiņa notikusi pat veiksmīgāk nekā gaidīts. Ūdens motosporta federācijai nav šaubu par motosporta nākotni, jo Latvijas jaunieši arvien biežāk uzrāda lieliskus rezultātus gan pasaules, gan Eiropas čempionātos, valdes priekšsēdētāja teikto citēja LŪMSF preses dienests.

kasjauns.lv

Tēmas