Citi sporta veidi

Minusa/Jursone Eiropas čempionāta posmu noslēdz devītajā vietā

Jauns.lv

Latvijas pludmales volejbola pāris Inguna Minusa un Inese Jursone piektdien piedzīvoja zaudējumu Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) rīkotā Eiropas čempionāta otrā posma pamatturnīra zaudētāju zara trešajā mačā, posmu tādējādi noslēdzot devītajā vietā.

Minusa/Jursone Eiropas čempionāta posmu noslēdz de...

Ar 14. numuru izliktais Latvijas duets ar rezultātu 0-2 (14:21, 20:22) piekāpās ar astoto numuru izliktajām slovākietēm Natālijai Dubovcovai un Dominikai Nestarcovai.

Kā ziņots, pamatturnīra pirmās kārtas cīņā Minusa/Jursone ar 2-0 (21:19, 21:16) uzvarēja šveicietes Isabellu Foreri un Anuku Vergē-Deprē, kurām turnīrā 19.numurs, bet otrajā kārtā ar 0-2 (14:21, 18:21) piekāpās citam Šveices duetam Mjūrielai Graesli/Taņai Goricaņečai, kas izliktas ar trešo numuru.

Pēc šī zaudējuma Minusa/Jursone sacensības bija spiestas turpināt tā sauktajā zaudētāju zarā, kura pirmajā cīņā ar 2-0 (21:11, 21:12) pieveica bulgārietes Asju Dinovu un Svetlu Angelovu, kas izliktas ar 20. numuru, bet otrajā cīņā ar rezultātu 2-0 (22:20, 21:18) pārspēja igaunietes Mari Graumani un Anu Enoku, kurām turnīrā 22.numurs.

Līdz šīm sacensībām Minusa/Jursone turnīros nebija piedalījušās kopš jūnija beigām.

Vīriešu turnīrā startē Toms Šmēdiņš un Artis Caics, kuri pēc piektdien aizvadītajām cīņām automātiski iekļuvuši astotdaļfinālā.

Jau vēstīts, ka Eiropas čempionāta pirmajā posmā Šmēdiņš/Caics izcīnīja devīto vietu.