2011. gada 14. septembris, 16:49

Skrastiņa atvadu pasākuma laikā būs dažādi ierobežojumi

Jauns.lv

Saistībā ar piektdien paredzēto atvadu pasākumu no Latvijas hokeja izlases kapteiņa Kārļa Skrastiņa tiks ieviesti vairāki ierobežojumi, informēja ''Arēna Rīga'', kur notiks šis pasākums.

Ieeja arēnā tiks organizēta no C ieejas puses no plkst.10 līdz 13.45 no Grostonas ielas puses. Būs slēgts stāvlaukums arēnas C pusē, bet B puses stāvlaukums būs paredzēts autobusu novietošanai. Automašīnu novietošana arēnas tuvumā tiks organizēta apkārtējās ielās: Skanstes ielā no Hanzas līdz Zirņu ielai brauktuves labajā pusē, Grostonas ielas abās pusēs no Dikmaņa līdz Zirņu ielai, Grostonas ielas labajā pusē no Mālpils līdz Sporta ielai, kā arī pārējās arēnai pieguļojošajās ielās pēc iespējām. Valsts policija aicina sekot norādījumiem un ceļazīmēm.

16. septembrī no plkst. 7 Mālpils iela posmā no Skanstes ielas līdz Grostonas ielai, kā arī Grostonas iela posmā no Dikmaņa ielas līdz Mālpils ielai tiks slēgtas satiksmei. Laikā no plkst.14 līdz 15 iespējami īslaicīgi satiksmes ierobežojumi Skanstes ielā, Zirņu ielā un Hospitāļu ielā.

Arēnā nedrīkstēs ienest nekādu foto un video tehniku, lielus saiņus un citas publiskos pasākumos aizliegtas mantas. Arēnas telpās nedrīkstēs izmantot mobilos telefonus, tos tiks lūgts izslēgt. Pie ieejas var tikt pārbaudītas somas.

Piektdien, 16.septembrī, notiks arī Skrastiņa bēres. Arī hokejista tuvinieki lūdz respektēt piederīgos un piemiņas pasākumu neiemūžināt ar fotoaparātiem vai televīzijas kamerām.

Jau vēstīts, ka pagājušajā trešdienā, paceļoties gaisā no Tunošnas lidostas pie Jaroslavļas, avarēja lidmašīna, kas veda uz KHL spēli "Lokomotiv" komandu. Gāja bojā 44 no 45 lidmašīnā esošajiem cilvēkiem, tostarp Skrastiņš. Dzīvību katastrofā zaudēja visi "Lokomotiv" komandas pārstāvji.

BNS