2011. gada 17. oktobris, 18:16

Decembrī viesnīcā "Latvija" atklās KHL atribūtikas veikalu

Jauns.lv

Šā gada decembra sākumā papildus jau esošajam Kontinentālās hokeja līgas (KHL) fanu atribūtikas veikalam "Arēnā Rīga" paredzēts arī atvērt veikalu viesnīcā "Radisson Blu Hotel Latvija", biznesa sacīja veikala pārstāvis Rihards Streiķis.

Viņš norāda, ka, salīdzinot ar pirmo veikalu, tā sortiments atšķiršoties par 10% līdz 15%, taču pamatā paliks nemainīgs. Investīcijas veikala izveidē Streiķis neatklāj.

Vienlaikus viņš norāda, ka divu mēnešu laikā kopš pirmā veikala atvēršanas tā rādītāji uzlabojušies un otrajā darbības mēnesī apgrozījums bijis par 50% lielāks nekā pirmajā.

"Protams, daudz kas ir atkarīgs no Rīgas "Dinamo" snieguma laukumā kā arī citiem faktoriem - piemēram, algas dienas," piebilda Streiķis.

KHL atribūtikas veikalā var iegādāties dažādus apģērbus un aksesuārus ar līgas simboliku, Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" fanu atribūtiku, kā arī pārējo KHL komandu T-kreklus, cepurītes, šalles, ripas, hokeja nūjas un dažāda veida aksesuārus. Tāpat būs iespējams iegādāties visu KHL klubu spēlētāju oficiālās kartītes. Veikals strādā ne tikai Rīgas "Dinamo" komandas spēļu laikā, bet arī pārējās dienās.

LETA