Kamaniņu izlase līdz jaunajam gadam paliek bez otra spēcīgākā divnieka
Citi sporta veidi

Kamaniņu izlase līdz jaunajam gadam paliek bez otra spēcīgākā divnieka

Jauns.lv

Kamaniņu braucēju Oskara Gudramoviča un Pētera Kalniņa divnieka ekipāža līdz jaunajam gadam nestartēs Gudramoviča gūtās traumas dēļ, trešdien informēja Latvijas Kamaniņu sporta federācijā (LKSF).

Kamaniņu izlase līdz jaunajam gadam paliek bez otr...
Pēc sadzīves negadījuma Oskara Gudramoviča kāja pašlaik ir ieģipsēta.
Pēc sadzīves negadījuma Oskara Gudramoviča kāja pašlaik ir ieģipsēta.

Pēc sadzīves negadījuma Gudramovičam ir ieģipsēta kāja, taču nākamā gada sākumā ekipāžu gaida atgriežamies trasē, lai pilnvērtīgi iesaistītos treniņos un sacensībās, paskaidroja LKSF ģenerālsekretāre Dace Gods-Romanovska.

Pārējie Latvijas izlases dalībnieki šonedēļ dosies uz treniņiem Altenbergas trasē Vācijā. Altenbergā ledu iemēģinās olimpiskie vicečempioni Juris un Andris Šici, vēl viena divnieka ekipāža Andrejs Bērze/Uldis Logins, Mārtiņš Rubenis, Inārs Kivlenieks, Kristaps Mauriņš, kā arī Maija un Elīza Tīrumas.

Rehabilitācijas procesu pēc maijā piedzīvotās autoavārijas vēl turpinošais Juris Šics uz Vāciju svētdien lidos ar lidmašīnu, bet pārējie kamaniņu sportisti ceļā dosies dienu iepriekš ar autotransportu. Starptautiskā treniņnedēļa Altenbergā sāksies 14. novembrī.

Pagājušajā sezonā Pasaules kausa kopvērtējumā Gudramovičs/Kalniņš ieņēma 15. vietu, Latvijas ekipāžu konkurencē atpaliekot tikai no 7. vietas īpašniekiem brāļiem Šiciem.

BNS/Foto: Ieva Čīka/LETA