Biedriņam septiņas atlēkušās bumbas; "Warriors" otrā uzvara pēc kārtas
Basketbols

Biedriņam septiņas atlēkušās bumbas; "Warriors" otrā uzvara pēc kārtas

Jauns.lv

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē trešdien izcīnīja latvieša Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 92:78 (21:23, 16:20, 27:21, 28:14) pieveica Ņujorkas "Knicks".

Biedriņam septiņas atlēkušās bumbas; "Warriors" ot...

­

Andra Biedriņa spēles laiks pagaidām šosezon ir visai pieticīgs.
Andra Biedriņa spēles laiks pagaidām šosezon ir visai pieticīgs.

Biedriņš maču sāka savas komandas sākumsastāvā, laukumā pavadot 13 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā guva divus punktus, realizējot vienīgo izpildīto divpunktu metienu.

Vēl latvietis izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu un nopelnīja divas piezīmes.

"Warriors" komandā rezultatīvākais ar 22 gūtajiem punktiem bija Monta Eliss, bet Brendons Rašs izcēlās ar 19 punktiem. Savukārt zaudētāju rindās Amare Stademaiers guva 16 punktus un izcīnīja desmit bumbas zem groziem, bet pa 14 punktiem iekrāja Bils Volkers un Lendrijs Fīldss.

Šī "Warriors" komandai bija otrā uzvara šīs sezonas trijās aizvadītajās spēlēs, kas tai Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd dod ceturto vietu. Tikmēr "Knicks" ar vienu uzvaru divos mačos ieņem ceturto pozīciju Austrumu konferencē.

Aizvadītās sezonas NBA regulārā čempionāta Rietumu konferencē "Warriors" komanda ar 36 panākumiem 82 spēlēs ierindojās 12. vietā, neiekļūstot izslēgšanas turnīrā.

NBA klubu īpašnieki un spēlētāji 8. decembrī oficiāli apstiprināja jauno kolektīvo līgumu, kas pārtrauca kopš 1.jūlija ilgušo lokautu.

Jaunajai NBA sezonai bija plānots sākties 1. novembrī, tomēr tagad saspiestā kalendārā katra no komandām aizvadīs pa 66 mačiem - 48 no tiem klubiem būs pret savas konferences komandām.

Regulārais čempionāts noslēgsies 26.aprīlī, bet divas dienas vēlāk sāksies izslēgšanas spēles. ­

Mača interesantākie momenti - video:

LETA/Foto: AFP/LETA