Biedriņš spēlē maz un punktus negūst, "Warriors" pieveic "Clippers"
Basketbols
2012. gada 12. marts, 08:58

Biedriņš spēlē maz un punktus negūst, "Warriors" pieveic "Clippers"

Jauns.lv

Uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē izcīnīja latviešu centra spēlētāja Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors", kas ar 97:93 (28:16, 27:26, 23:22, 19:29) izbraukumā pārspēja Losandželosas "Clippers" komandu.

Biedriņš, kurš jau piecos mačos pēc kārtas nav devies savas komandas sākumsastāvā, laukumā atgriezās pēc vienas spēles izlaišanas, kad sestdienas mačā pret līgas čempionvienību Dalasas "Mavericks" latvietis tā arī palika uz rezervistu soliņa.

Šoreiz Biedriņš laukumā pavadīja piecas minūtes un 42 sekundes, metienus pa grozu neveicot un septītajā mačā pēc kārtas paliekot bez gūtajiem punktiem.

Latvietis izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un izpelnījās trīs piezīmes.

Rezultatīvākais "Warriors" komandā ar 21 punktu un 11 rezultatīvām piespēlēm bija Monta Eliss, Dorels Raits guva 20 punktus, bet Deivids Lī izcēlās ar 18 punktiem un desmit bumbām zem groziem.

Savukārt Biedriņa aizvietotājs komandas sākumsastāvā Ekpe Jūdo tika pie 14 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām.

"Clippers" vienības labā tikmēr 27 punktus guva Bleiks Grifins, kuram arī 12 atlēkušās bumbas, bet ar 23 punktiem izcēlās Kriss Pols.

NBA Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 17 uzvarām 38 spēlēs saglabāja 13.vietu, bet "Clippers" komanda ar 23 panākumiem 39 mačos ieņem piekto pozīciju šajā pašā konferencē. 

LETA/Foto: AFP/LETA