ASV futbola izlases līderis Donovans apsver iespēju beigt karjeru
Pussargs Lendons Donovans vēl īsti nav izdomājis ko darīt pēc tam, kad noslēgsies līgums ar LA "Galaxy" klubu.
Futbols
2012. gada 15. augusts, 11:15

ASV futbola izlases līderis Donovans apsver iespēju beigt karjeru

Jauns.lv

ASV futbola izlases līderis Lendons Donovans 30 gadu vecumā apsver iespēju beigt sportista karjeru, ASV medijiem atklājis futbolists.

Pašlaik pussargs spēlē Amerikas Futbola līgas (MLS) komandā Losandželosas "Galaxy", kuras rindās viņš turpinās spēlēt līdz 2013.gadam, taču tālākās futbolista gaitas ir neskaidras.

"Nākamā gada sākumā pārvērtēšu savu situāciju. Paskatīsimies, kas notiks. Ja vēlēšos palikt futbolā, tā arī darīšu. Ja vēlēšos aiziet, aiziešu," izteicies Donovans. "Tas pats attiecas uz klubu, kurā spēlēju. Ja vēlēšos to pamest, izdarīšu tā labā visu iespējamo."

"Pagaidām uz šiem jautājumiem man nav atbildes," piebilst pussargs.

"Galaxy" komandu Donovans pārstāv jau kopš 2005.gada. Šajā laikā viņš divas reizes ticis izīrēts Anglijas klubam Liverpūles "Everton", bet vienreiz - Vācijas komandai Minhenes "Bayern".

Iepriekš savā karjerā Donovans spēlējis arī Vācijas klubā Lēverkūzenes "Bayer" un citā MLS vienībā Sanhosē "Earthquakes".

Donovans ir spēlēm bagātākais ASV izlases futbolists, nacionālās vienības rindās laukumā izejot 143 mačos, kuros viņš guvis 49 vārtus. Viņš tāpat ir izlases visu laiku rezultatīvākais spēlētājs.

Donovans četras reizes atzīts par ASV gada labāko futbolistu.

LETA/Foto: AFP/LETA