Basketbols
2013. gada 1. februāris, 09:38

Biedriņam punkti otrajā mačā pēc kārtas; "Warriors" uzvar "Mavericks". VIDEO

Jauns.lv

Punktus jau otrajā spēlē pēc kārtas kārtējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien guva latviešu centrs Andris Biedriņš, palīdzot Goldensteitas "Warriors" komandai ar 100:97 (28:23, 27:30, 25:26, 20:18) savā laukumā pieveikt Dalasas "Mavericks" vienību.

Biedriņš šoreiz laukumā devās uz maiņu, nospēlējot piecas minūtes un 31 sekundi, kuru laikā guva divus punktus, realizējot vienīgo izpildīto divpunktu metienu. Citos statistikas rādītājos latvietis gan neatzīmējās.

Biedriņš punktus guva jau otrajā mačā pēc kārtas.

"Warriors" komandas pamatcentra funkcijas atkal pildīja Endrjū Boguts, kurš 25 minūšu un 28 sekunžu laikā guva astoņus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas. Iepriekšējo maču Boguts izlaida, taču šajā, pretēji ekspertu prognozēm, atgriezās laukumā.

Savukārt Goldensteitas komandas trešais centrs nigērietis Festuss Ezeli šoreiz laukumā nedevās.

Rezultatīvākais "Warriors" komandā ar 27 gūtajiem punktiem bija Klejs Tompsons, bet iespaidīgu "double-double" sasniedza Deivids Lī - 13 gūti punkti un 20 atlēkušās bumbas.

Tikmēr "Mavericks" rindās ar 25 gūtiem punktiem produktīvākais bija Oudžejs Meijo.

"Warriors" komandai šis bija jau sestais panākums pēdējās astoņās spēlēs, kā arī trešā uzvara pēc kārtas.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 29 uzvarām 46 mačos joprojām ieņem piekto vietu, bet "Mavericks" basketbolisti ar 19 panākumiem 46 spēlēs šajā paša konferencē ir 11. pozīcijā.

Mača interesantākie momenti - video:

LETA/Foto: AFP/LETA