Rudņevs iekļauts bundeslīgas kārtas simboliskajā izlasē
Šosezon Ru­dņevs guvis jau desmit vārtus un pašlaik atrodas dalītā līgas rezultatīvāko spēlētāju septītajā vietā.
Futbols
2013. gada 12. februāris, 06:42

Rudņevs iekļauts bundeslīgas kārtas simboliskajā izlasē

Jauns.lv

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs iekļauts Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta aizvadītās kārtas simboliskajā izlasē populārā portāla "goal.com" versijā.

­ Sestdien Rudņevs ar diviem gūtajiem vārtiem palīdzēja viņa pārstāvētajai Hamburgas SV (HSV) komandai ar 4:1 viesos uzvarēt pēdējo divu gadu valsts čempionus Dortmundes "Borussia".

Vēl divus vārtus šajā mačā guva arī otrs HSV uzbrucējs Honmiņs Sons, un arī viņš iekļauts simboliskajā izlasē, kas sastādīta pēc taktikas 3-4-3. Kā trešais uzbrucējs komandā iekļauts Štefans Kīslings no Leverkūzenes "Bayer" vienības.

Tāpat simboliskajā izlasē iekļauts arī HSV komandas aizsargs Marsels Jansens. Hamburgas klubs ir vienīgais, kurš šonedēļ izlasē pārstāvēts ar trijiem futbolistiem.

Rudņevs ir pirmais Latvijas futbolists bundeslīgas čempionātā. Iepriekš 24 gadus vecais uzbrucējs ar Hamburgas klubu noslēdza četru gadu līgumu.

Šosezon Ru­dņevs guvis jau desmit vārtus un pašlaik atrodas dalītā līgas rezultatīvāko spēlētāju septītajā vietā. Savukārt divatā ar Sonu viņi pretinieku vārtsargus jau pārspējuši 19 reizes.

Bundeslīgas kopvērtējumā pašlaik HSV komanda ar 31 punktu 21 spēlē ieņem septīto vietu, bet ļoti pārliecinošā līderpozīcijā ar 54 punktiem atrodas Minhenes "Bayern" vienība.

LETA/Foto: AFP/LETA