Rudņevs ar skaistiem vārtiem atnes HSV komandai uzvaru pār "VfB Stuttgart"
Hamburgas SV komandu pārstāvošais Latvijas uzbrucējs Artjoms Rudņevs (centrā) pēc gūtajiem vārtiem 10.marta mačā pret "VfB Stuttgart" vienību.
Futbols
2013. gada 10. marts, 21:45

Rudņevs ar skaistiem vārtiem atnes HSV komandai uzvaru pār "VfB Stuttgart"

Jauns.lv

Skaistus vārtus Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēlē svētdien guva Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, bet viņa pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) komanda izbraukumā ar 1:0 (0:0) uzvarēja "VfB Stuttgart" vienību.

Rudņevs šoreiz laukumā aizvadīja pilnas 90 minūtes. HSV vienības sākumsastāvā uzbrucējs devās 12.reizi pēc kārtas.

Latvijas izlases uzbrucējs guva mača vienīgos vārtus, kad 50.minūtē pēc Denisa Dīkmeijera centrējuma no labās malas no gaisa raidīja bumbu vārtos, spēcīgi ietriecot to vārtu tīklā no soda laukuma robežas attāluma.

Spēles 72.minūtē Rudņevs tika sodīts ar dzelteno kartīti.

Pēdējās astoņās bundeslīgas spēlēs HSV komanda izcīnījusi četras uzvaras, divas reizes cīnījusies neizšķirti un cietusi divas neveiksmes.

Rudņevs šosezon HSV labā guvis 11 vārtus, kas viņam ļauj atrasties starp turnīra rezultatīvākajiem spēlētājiem.

Kopvērtējumā HSV ar 38 punktiem 25 spēlēs pakāpās uz sesto vietu.

Savukārt līderi ar 66 punktiem ir Minhenes "Bayern" futbolisti, kas sestdien ar 3:2 (1:1) savā laukumā uzvarēja Diseldorfas "Fortuna" komandu. Viņiem ar 46 punktiem seko pēdējo divu gadu valsts čempioni Dortmundes "Borussia", kas sestdien viesos ar 1:2 (0:2) zaudēja Gelzenkirhenes "Schalke 04" komandai, savukārt trešo pozīciju ar 45 punktiem ieņem Leverkūzenes "Bayer".

LETA/ Foto: EPA