NBA sezona vēl nav sākusies, bet latvietis jau izcēlies ar neveiklu epizodi. VIDEO
Dāvis Bertāns jau paguvis pārsteigt savus komandas biedrus un trenerus "Spurs" komandā ar savu atlētiskumu.
Basketbols

NBA sezona vēl nav sākusies, bet latvietis jau izcēlies ar neveiklu epizodi. VIDEO

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunās sezonas priekšvakarā, kurā pirmo reizi piedalīsies arī divi Latvijas pārstāvji otro gadu NBA spēlējošais Kristaps Porziņģis (Ņujorkas "Knicks") un debitants Dāvis Bertāns (Sanantonio "Spurs"), līgas pārstāvji izveidojuši kuriozu video par pirmssezonas pārbaudes spēļu neveiklībām un jocīgajām epizdodēm, kurās figurē arī viens mūsējais.

NBA sezona vēl nav sākusies, bet latvietis jau izc...

Dāvis Bertāns spēlē pret Maiami "Heat" pamanījās, dodot piespēli savam partnerim, bumbu iespēlēt pretinieku komandas trenerim Ērikam Spoelstram, kurš bumbu veiksmīgi noķēra. Tas nu NBA pārstāvjus krietni uzjautrināja un šī spēles epizode tika iekļauta pirmssezonas pārbaudes spēļu kuriozo situāciju topā. Taisnības labad gan jāpiebilst, ka Dāvja epizode nebūt nav starp neveiklākajām topā redzamajām epizodēm un ir parasts mača moments, kāds laiku pa laikam notiek.

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka naktī uz trešdienu NBA sezonu sāks abi mūsu basketbolisti: Kristaps Porziņģis 02:30 uzsāks cīņu pret NBA čempioniem Klīvlendas "Cavaliers", bet 05:30 Bertāns un "Spurs" viesosies pie otras pērnās finālistes Goldensteitas "Warriors". Šīm spēlēm tiešraidēs būs iespējams sekot līdzi "Lattelecom" televīzijā pieejamajā "Best4Sport" kanālā.

Pirmssezonas pārbaudes spēļu kuriozi (Bertāna epizode no 1:42) - video:

Dāvis Bertāns pirmssezonas spēlēs

Dāvis Bertāns pirmssezonas spēlēs

Kristaps Porziņģis pirmssezonas spēlēs

Kasjauns.lv/Foto: AP, EPA, Reuters, AFP/Scanpix/LETA, Vida Press