Krišjānis Rēdlihs: vairāk jāuzticas partneriem
"Pirmās divas spēles mūs ieveda labā kondīcijā, un noskaņojums pirms spēles ir labs," izteicās Krišjānis Rēdlihs.
2013. gada 7. maijs, 15:11

Krišjānis Rēdlihs: vairāk jāuzticas partneriem

Jauns.lv

Latvijas izlases hokejistiem nepieciešama lielāka savstarpējā uzticība un nevajag darīt dubultu darbu, uzskata valstsvienības aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Otrdien Latvijas izlasi sagaida viena no svarīgākajām spēlēm pasaules čempionātā, kurā būs jāsacenšas ar Austriju.

"Pirmās divas spēles mūs ieveda labā kondīcijā, un noskaņojums pirms spēles ir labs," Krišjānis Rēdlihs izteicās intervijā kanālam TV3. "Pārāk daudz gribam palīdzēt partneriem un darīt citu darbu. Nepieciešams vairāk uzticēties otram, lai nesanāktu dubults darbs."

"Jāizpilda uzdevums, kā jau spēlējām pret amerikāņiem. Tajā spēlē mums vienkārši nepaveicās un viņi iemeta," stāstīja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš. "Jābūt disciplīnai, jāspēlē labi aizsardzībā, un tad arī varēs domāt par uzbrukumu."

Kā ziņots, pirmajās divās čempionāta spēlēs gan Latvija, gan Austrija cieta neveiksmi, tāpēc uzvara ievērojami uzlabos vienas komandas pozīcijas.

"Arī tad, ja mačā ar ASV būtu paņēmuši punktus, nekāda atšķirība nebūtu - Austriju nepieciešams uzvarēt," izteicās uzbrucējs Zemgus Girgensons, kurš stāstīja, ka jau ir izgulējies un viņa kājas jūtas labi.

Kaujinieciski noskaņots ir arī jaunais aizsargs Ralfs Freibergs, kurš mačā ar ASV pirmoreiz karjerā laukumā tika sūtīts tikai, lai cīnītos vairākumā.

"Pirmoreiz spēlēju tikai vairākumā, tomēr darbošanās Latvijas izlasē man ir liels notikums. Darīšu visu, lai tikai palīdzētu izlasei," stāstīja Freibergs. "Nepieciešams domāt pozitīvi - iemetīsim pāris vārtus un uzvarēsim. Pēdējās spēlēs mums neveicas - arī pret ASV bija divi izgājieni, kurus neizdevās realizēt. Hokeja dievs taupa mūs spēlei pret Austriju."

Mačs Helsinkos sāksies plkst.16.15. To tiešraidē būs iespējams vērot kanālos TV3 un TV5.

LETA/Foto: AFP/LETA