Futbols
2013. gada 21. augusts, 23:38

Aogo un Rinkons pēc ceļojuma uz Maljorku izslēgti no HSV sastāva

Jauns.lv

Pēc ceļojuma uz Maljorku Vācijas futbola bundeslīgas komanda Hamburgas SV (HSV) no sava sastāva izslēgusi aizsargu Denisu Aogo un pussargu Tomasu Rinkonu.

Spēlētāji nepalīdzēs sestdien paredzētajā bundeslīgas mačā ar Berlīnes "Hertha" vienību, bet pēc tam viņiem būs iespēja atgriezties sastāvā.

Kā ziņots, pagājušajā nedēļas nogalē HSV komanda, ko pārstāv arī Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, bundeslīgas cīņā ar rezultātu 1:5 kaunpilni kapitulēja "Hoffenheim" vienībai. Pēc mača HSV galvenais treneris Torstens Finks bijis ar savu padoto sniegumu tik ļoti apbēdināts, ka iedevis viņiem divas brīvas dienas, lai futbolisti savā nodabā paši var izdomāt, pie kā nepieciešams piestrādāt.

Tikmēr 26 gadus vecais aizsargs Aogo, kuram aiz muguras ir 12 mači Vācijas izlasē, kā arī Venecuēlas pussargs Rinkons šajā laikā divas dienas pavadīja saulainajā Spānijas kūrortā, pamatojot to ar ģimenes apstākļiem.

"Nedevām divas brīvas dienas, lai cilvēki lidotu uz Maljorku, bet gan lai apdomātu, kā kļūt labākiem," Finks trešdien teica žurnālistiem pēc sava lēmuma paziņošanas.

"Principā spēlētāji savās brīvajās dienās var darīt, ko vēlas. Tomēr doties uz ballīšu salu pēc tik slikta snieguma nav laba zīme," teica HSV sporta direktors Olivers Kreicers. "Šo mēs nevaram pieņemt."

Pirmajās divās jaunās bundeslīgas sezonas spēlēs Rudņevs laukumā devies uz maiņu, bet HSV komanda tikusi vien pie viena kopvērtējuma punkta un jau ielaidusi astoņus vārtus.

LETA