"Douglas" tevi aicina: izrādi mīlestību!
2017. gada 13. februāris, 14:37

"Douglas" tevi aicina: izrādi mīlestību!

Jauns.lv

Vienalga, vai esat sākuši draudzēties pirms dažām nedēļām, vai esat kopā no skolas laikiem, vai jau esat izveidojuši ģimenīti – Valentīna diena ir klāt, lai tu parādītu savai otrai pusītei, ko jūti. Turklāt tā ir arī lieliska iespēja ģimenei un draugiem pateikt, cik ļoti tu viņus mīli. Ir tik daudz veidu, kā parādīt savu mīlestību, ļaut justies laimīgam tavam mīļotajam cilvēkam vai pateikt saviem tuvajiem cilvēkiem, cik ļoti viņi tev rūp. Mēs labprāt tev palīdzēsim sagatavoties šai īpašajai dienai – gan plānojot perfektu pārsteigumu, gan gatavojoties burvīgam randiņam. Ļausim mīlestībai piepildīties!

Izrādi mīlestību un ieplāno dažus lieliskus pārsteigumus

Galvenais šīs dienas mērķis ir parādīt mīļotajam cilvēkam, ko tu pret viņu jūti.

•    Ja tas ir iespējams, ieplāno romantisku randiņu mājās vai iecienītajā restorānā. Pārsteidz savu Valentīnu ar daudziem personiskiem stāstiem no tavas dzīves un īpašu pārsteigumu katra ēdiena laikā. Baudot uzkodas, uzliec savu iemīļotāko dziesmu. Pēc pamatēdiena pasniedz jauku dāvanu. Iedod viņam ļoti personisku zīmīti deserta baudīšanas laikā. Viņš nekad neaizmirsīs šo īpašo atmosfēru, ko tu esi radījusi speciāli viņam!

•    Ja jums ieplānoti vairāki kopīgi vakari, veltiet veselu dienu kopā kvalitatīvai atpūtai. Lai koncentrētu uzmanību viens uz otru, atstājiet savus mobilos telefonus mājās un esiet kopā tikai divatā. Šī romantiskā digitālā detoksikācijas diena būs ļoti īpaša, salīdzinot ar ļoti noslogoto ikdienu. Sāciet ar ļoti garu pastaigu parkā, izbaudot dabu un izrādiet viens otram mīlestību, daloties ar jūsu attiecību iecienītākajiem stāstiem. Kad esat atpakaļ mājās, pārsteidz savu mīļoto ar mazu mājas SPA rituālu. Piepildi vannu ar siltu ūdeni un pievieno patīkamas

vannas putas

un eļļu: putas radīs SPA atmosfēru un eļļa padarīs ādu maigu.  Uzklāj uz ādas

sejas masku

– rezultāti ir nekavējoties redzami, un arī tavam mīļotajam cilvēkam tas patiks. Pēc jaukās SPA pieredzes ir laiks ērti iekārtoties dīvānā – karstā šokolāde veicinās omulīgu atmosfēru. Lai noslēgtu dienu ar gardām vakariņām, pasūtiet savu mīļāko ēdienu. Vakariņojot neaizmirsti pietiekami daudz laika veltīt tam, lai samīļotos.

•    Tā kā Valentīna diena ir arī lieliska iespēja pastāstīt tavai ģimenei un tuvākajiem draugiem, cik daudz viņi tev nozīmē, pārsteidz viņus ar mazu dāvaniņu vai pastkarti. Viņi to nebūs gaidījuši un jutīsies aizkustināti par tādu mīlestības apliecinājumu!

Sagatavojamies randiņu naktij – kā saposties romantiskam vakaram!

Gatavojoties šim īpašajam randiņam, vissvarīgāk ir tas, lai tu justos komfortabli un apmierināta ar sevi.

•    Mēs iesakām atvēlēt skaistumkopšanai šajā dienā vairāk laika nekā parasti – sāc ar

relaksējošu vannu

un

barojošu sejas masku

. Šāds mājas SPA tevi nomierinās un satraukums pazudīs. Pēc tam lieto burvīgi aromatizētu ķermeņa eļļu, lai mīkstinātu ķermeņa ādu un radītu izsmalcinātu aromātu.

•    Kad sāc savu grima rituālu, klausies iecienīto mūziku, lai iegūtu nepieciešamo noskaņojumu. Ja vēl esi nedaudz uztraukusies, kārtīgi izdejojies turpat vannas istabā. Nebaidies izskatīties muļķīgi, esi smieklīga, šī deja vairos endorfīnus un ļaus justies relaksētākai.

•    Lai padarītu viņu traku, uzklāj

spilgti sarkanu lūpu krāsu

. Šī krāsa ir vispavedinošākā un saskan ar ikvienu apģērbu un matu sakārtojumu. Tas vienlaicīgi ir skaisti, sievišķīgi un jutekliski, un viņš nenovērsīs acis no tevis jūsu īpašā randiņa laikā.  Lai sagatavotu savas lūpas, sāc ar

maigu lūpu pīlingu

. Pēc tam izvēlies lūpu krāsas tonim atbilstošu sarkanu

lūpu zīmuli

un ļoti akurāti izveido lūpu kontūras. Izvēlies lūpu krāsu ar krēmīgu tekstūru – iegūsi mirdzumu, kas viņu apburs!

•    Ja tu vēlies savaldzināt viņu ar savu visapburošāko skatienu, ievēro šos pāris padomus. Pirmkārt, ar

konsīleri

nomaskē tumšos lokus vai nevienmērīgos ādas laukumus ap acīm. Pēc tam uzklāj uz acs plakstiņiem

gaišas ēnas

, piemēram, miesas krāsas, rozā, pelēkas vai bēšas. Izvēlies viegli mirdzošu virsējo pārklājumu, ja plāno pavadīt vakaru sveču gaismā, kur ēnas burvīgi atstaros gaismu.  Lai iegūtu intensīvāku grimu, uzklāj tumšākus toņus un izpludini tos no acs ārējiem kaktiņiem uz vidu – tas radīs izsmalcināti

dūmakainu acu efektu

.  Lai vēl vairāk akcentētu acu grimu, uzklāj melnu

acu laineri

– tas izcels acu kontūras. Pabeidz grimu, uzklājot pāris kārtas melnās

skropstu tušas

… Un viņš neprātīgi tevī iemīlēsies atkal un atkal!

Mēs tev novēlam burvīgu un romantisku dienu, piepildītu ar mīlestību un kopā būšanu. Izmantojot šos padomus un knifus, tā kļūs neaizmirstama!

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar "Douglas"/ Publicitātes foto

Tēmas