Kur Rīgā var nopirkt šobrīd aktuālo piparmētru toņa nagulaku?
Lai modīgam izskatam piešķirtu mazliet svaiguma un viegluma, pasaules stilisti iesaka izvēlēties piparmētras toņa nagu laku, kas jau vairākas sezonas pēc kārtas ir pieprasītākais tonis.
2015. gada 30. aprīlis, 19:10

Kur Rīgā var nopirkt šobrīd aktuālo piparmētru toņa nagulaku?

Jauns.lv

Pēc ilgiem pelēcīgiem mēnešiem atnācis pavasaris, līdz ar to arī stila guru modes skates. Šogad visi modes nami vienbalsīgi pasludinājuši pasteļtoņus par vieniem no galvenajiem pavasaris/vasara 2015 sezonas hitiem. Ja neesi gatava krāsot matus maigi rozā tonī vai veidot meikapu maigi zilajos toņos, vari akcentēt savu manikīru.

Skaistuma portāla Intensa.pro redakcija nolēma izstaigāt Rīgas veikalus un sameklēt vietas, kur var nopirkt nedārgas piparmētru toņa nagu lakas. Un lūk, ko mēs atradām:

Maybelline Colorama

Krāšņu vasaras noskaņojumu īstām modes dāmām dāvina Maybelline Colorama nagu lakas. Krāsu palete ir ļoti plaša, tāpēc šīs lakas ir plaši iecienītas. Colorama stendā katrs varēs piemeklēt krāsu pēc savas gaumes, bet modīgais mentola tonis Nr. 214 izskatās kā tikko no modes skates.

Cena:1,91€

Kur nopirkt: Drogas

L'oreal Color Riche

Color Riche Nail – tā ir pirmā ilgstošās noturības mini nagu laku kolekcija no L'Oreal Paris. Miniatūrā 5 ml pudelīte – ideāls izmērs nagu lakai: tā sakalst un apnīk teju vienlaikus.

Kolekcijas krāsu palete ir ļoti plaša, ap 60 toņiem, starp kuriem ir arī šīs sezonas modīgākais tonis – Menthe Glace, kas tulkojumā no franču valodas nozīmē „piparmētru ledus”.

Cena: 3,49 €

Kur nopirkt: Drogas

ARTDECO

Jau janvārī zīmols Artdeco paziņoja par savas pavasara grima kolekcijas Emiliode la Morena iznākšanu. Tā izstrādāta sadarbībā ar dizaineri Emiliodelu Morenu. Sērijas krāsu palete apvieno matētus, maigus gandrīz pasteļtoņus.

Kolekcijā ietilpst sešas nagu lakas, starp kurām absolūtais trends ir Nr. 830 CoutureMilkyMint – maigais piparmētras tonis. Tā ir „high tech” nagu laka ar speciāli izstrādāto Perfect Coat Brush otiņu un mūsdienīgu, ekskluzīvu pudelīti, kas ir izstrādāta speciāli zīmolam ARTDECO.

Ražotāji apgalvo, ka viņu nagu lakas ne tikai ātri nožūst un ilgi turas uz nagiem, bet arī kopj tos, pateicoties tādām aktīvām vielām kā vitamīni A, C, E, pantenols un aļģu ekstrakts ar mitrinošo efektu.

Cena: 8,95 €

Kur nopirkt: veikals Douglas, t\c Spice

ORLY

Amerikāņu zīmols ORLY tirgū pastāv jau vairāk nekā 35 gadus, un šajā laikā tas paspējis kļūt par pārdošanas līderi visā pasaulē.

Pašlaik ORLY lakas nagu kopšanas meistaru vidū tiek uzskatītas par vienām no labākajām.

Katru sezonu, vadoties pēc modes tendencēm, zīmols rada jaunas nagu laku kolekcijas. Mentola toņa laka ORLY 40733 GUMDROP iznāca vēl aizpagājušā gada pavasara kolekcijā theSweetCollection, lepojās ar skaistiem pasteļtoņiem. Nagu lakai ir ļoti skaista, maiga, svaiga krāsa un tā varētu kļūt par atvaļinājuma kosmētikas somiņas must have.

Cena: 6,90 €

Kur nopirkt: t\c Stockmann

OPI

Šīs kompānijas produkciju lieto Madonna un Nikola Kidmena, Dženifera Lopesa un Andželīna Džolija, un katru gadu aizvien vairāk sievietes uztic savas rokas un sirdis nevainojamai OPI kvalitātei!

Patlaban amerikāņu kompānija OPI aizņem 50% no pasaules nagu laku tirgus. Un šīs panākums ir ne tikai kolekciju veidotāju talanta, bet arī to patiesās kaislības uz ceļojumiem un citu valstu kultūru rezultāts. Tieši tāpēc katru gadu OPI laiž klajā jaunas nagu laku kolekcijas, kas ir pilnībā veltītas kādai valstij.

Tā, šī gada pavasara-vasaras kolekcijas That’sHula-rious! radīšanai kompāniju iedvesmoja Havaju salas, tāpēc piparmētru pasteļtonis šajā sērijā ir pats iespaidīgākais. Šīs tonis sola uzlabot garastāvokli un izkrāsot pelēko ikdienu. Aloha!

Cena: 7,40 €

Kur nopirkt: t\c Stockmann


Raksts tapis sadarbībā ar skaistumkopšanas portālu Intensa.pro / Foto: Shutterstock, publicitātes foto