foto: no "Instagram"
Jāņa Timmas mīļotā Anna Sedokova atrāda abu kopbildi gultā
2020. gada 31. janvāris, 05:31

Jāņa Timmas mīļotā Anna Sedokova atrāda abu kopbildi gultā

Jauns.lv

Ukraiņu popdīva Anna Sedokova un latviešu basketbolists Jānis Timma savu mīlu neslēpj jau krietnu laiciņu. Un Anna no atklātības nevairās - nupat publiskojusi foto, kas, šķiet, uzņemts viņu gultā.

Sociālās saziņas tīklā "Instagram" Sedokova ievietojusi foto, kur redzama gultā kopā ar Timmu, un abi vienojušies kopīgā skūpstā.

"Dzīve katru dienu mums atgādina, ka tai uz visu ir savi plāni," foto parakstījusi Sedokova. "Šodien ir viss, rīt nav nekā... Un laikam jau nevajag domāt, ka rīt viss izšķirsies, jo rītdiena var arī nepienākt."

"Esmu jau liela un sen esmu sapratusi - ja tev nepatīk, tad vajag to teikt šodien, nevis tad, kad liekas piemērots brīdis. Ja tev ir slikti, vajag aiziet, nevis ciest. Bet ja ir labi, tad palikt un nelaist vaļā. Es mīlu tevi, puisi šajā foto. Mans pats mīļākais basketbola spēlētājs. Mans pats gudrākais un labsirdīgākais mājās. Un pats draudīgākais laukumā. Lielisku tev spēli šodien!"

Šo vēstījumu "Instagram" Anna ievietojusi pirms sava mīļotā Timmas pārstāvētās Maskavas apgabala komandas "Himki" mača ULEB Eirolīgas turnīrā pret Maskavas CSKA. Īsti draudīgs Timma gan laukumā nebija - lai gan grozā sameta 12 punktu, ar precizitāti diži neizcēlās, un viņa pārstāvētā komanda zaudēja.