2020. gada 3. februāris, 06:23

Kādas jakas ir modē šogad?

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Jaka jeb adīts kardigans ir ikvienas garderobes pamatelements. Lai izceltu to no nepelnītas aizmirstības, moderni un radoši to valkāšanas paņēmieni.

Uz kaila auguma

Klasiskais un lakoniskais kardigans, uzvilkts uz kaila auguma un līdz galam neaizpogāts, kļūst par seksīgu un modīgu krekliņu.

foto: BrosNYC / BACKGRID/All Over Pres/ Vida Press

Aiz jostas

Ikdienišķais un vienkāršais komplekts taps daudz stilīgāks, ja to pilnībā vai daļēji aizliks aiz bikšu vai svārku jostas. Tādējādi tiek panākts aizraujošāks siluets un izcelts valkātājas vidukļa smalkums.

foto: Vida Press

Ar bītleni

Ērtie un daudzveidīgie džemperi ar augstu apkakli jau atkal ir modes dāmu arsenālā. Šāda apkakle akcentēs sievietes staltumu un komplektā ar pagarinātu jaku ļaus pārziemot ar stilīgu komfortu.

foto: Vida Press

Saīsinātas

Miniatūras jaciņas komplektā ar sportiska stila vai tāda paša adījuma krūšturi vai krekliņu ir sezonas duets amizanti koķetam tēlam.

foto: Vida Press

Pāri virsdrēbēm

Kardiganus var valkāt vienu virs otra un pat virs žaketēm un virsdrēbēm. Tādējādi divi sezonā aktuālie silueti radīs vēl jo stilīgāku pāri un adījuma maigā faktūra žaketei piešķirs relaksētības noti.

foto: Vida Press

Apjozta

Pārliels un pagarināts jakas modelis var noderēt sievišķīgā silueta akcentēšanai. Atliek vien to sasiet ar jostu!

foto: Vida Press

Romantiski

Līdz galam neaizpogāta jaka ļaus atkailināt vienu vai abus plecus, un jaunais, asimetriskais siluets izskatīsies romantiski, liriski un ļaus organiskāk apvienot pārlielas jakas ar sievišķīgiem svārkiem un kleitām.

foto: Vida Press

Tikai viena podziņa

Aizpogā tikai ar vienu pogu, un relaksētās formas dēļ nepieciešamais jutekliskuma daudzums ir garantēts!

foto: ddp/abaca press/ Vida Press