Tavs personīgais amulets
2019. gada 28. jūnijs, 16:52

Tavs personīgais amulets

Karlīna Timofejeva

Rotas var būt gan dekorācija, gan tām var būt arī dziļāka nozīme. Iepriekšējo reizi rakstījām par sarkanās rokassprādzes simboliku, šoreiz pievērsīsimies dzīvniekiem. Arī tiem katram ir sava nozīme, kulons ar dzīvnieka simbolu palīdz pastiprināt esošās valkātāja īpašības un attīstīt jaunas.

Ērglis – "turies pie zemes arī tad, ja lido ļoti augstu!" Ērglis ir varas, rīcības, ātruma un uztveres simbols. Tam piemīt intuīcija, radošums un tas var līdzsvarot spēku ar žēlsirdību. Ērglim ir asa redze, kas tam dod iespēju redzēt slēptas patiesības un garīgos principus.  Ērgli bieži vien izmanto kā līderības, imperatoru un karavīru simbolu.  

17,61 EUR.

Taurenis – "neuztraucies par sīkumiem, priecājies un esi pateicīgs par visu, kas tev dots!" Tauriņa simbols nes sevī transformāciju – pārmaiņas vidē, ķermenī, domāšanā. Šīs pārmaiņas nav iespējams kontrolēt, ņem pretī to, ko dod, un pateicies par saņemto.  Atceries – jebkuras pārmaiņas nes līdzi milzumdaudz iespēju. Galvenais uztvert to ar tauriņa vieglumu un prieku.

93,61 EUR.

Kaķis – "domā, ka visam jānotiek pēc plāna? Smieklīgi! Izmet plānus, ļaujies maģijai – tevi gaida kas jauns un lielisks!" Kaķu noslēpumainība vienmēr ir bijusi intriģējoša. Daudzi cilvēki uzskata, ka šīs slinkās radības pastāvīgi sazinās ar garīgo pasauli - tie ir tilts starp neredzamo un redzamo valstību. Tie māca rūpīgi klausīties un uzticēties savai intuīcijai.  No otras puses kaķi var tev likt saprast, ka tavās rokās ir maģija – spējas radīt dzīvē to, ko vēlies.  Viss, kas ir jāizdara, ir jānotic sev. Citiem vārdiem sakot, nevilcinies! Tagad ir pienācis laiks pievērsties jūsu sapņiem!

130 EUR.

Delfīns – "laiku pa laikam ir vērts ievilkt elpu.  Laiks izklaidei!"  Lielākoties mēs, pieaugušie, ļoti nopietni izturamies pret saviem pienākumiem, koncentrējamies uz darbu, ģimeni.  Delfīna simbols atgādina, ka laiku pa laikam nepieciešams laiks izklaide, jautrībai. Galu galā, smiekli, prieks, kustība un jautras prāta spēles ir labākais veids, kā mazināt stresu un pārgrupēties.  No otras puses delfīns ir līdzsvara un harmonijas simbols.  Labdarība un palīdzēšana citiem ir labākais veids, kā sakārtot apkārtējo vidi.  Ja sāksi justies kā sabiedrības daļa un meklēsi kopīgo, nevis atšķirīgo, dzīvot būs krietni vieglāk.

114,02 EUR.

Pūce – "pataupi enerģiju īstajam brīdim, esi vērīgs!" Pūce ir modrības simbols, tai piemīt ass prāts un pacietībs. Pūces simbolizē iekšējo zināšanu, psihisko spēju un intuīciju, daudzas kultūras uzskata tās par starpnieku starp zemi un debesu garu.  Ja tev piemīt spēja redzēt maldus, ilūziju un vari aiz skaistās fasādes redzēt noslēpto patiesību, pūce ir tavs simbols.

21,35 EUR.

Zirgs – "godīgums ir tava vissvarīgāka īpašība. Neatkāpies no savām vērtībām. Tikai tu zini, kas priekš tevis ir labi!" Cilvēki bieži godina zirgu par tā spēku, ātrumu un izturību. Tā skaistuma, grācijas un uzticības dēļ daudzās kultūrās zirgu uzskata par vienu no galvenajiem dzīvniekiem. Zirgs pieķeršas saimniekam un, šķiet, mīl saimnieku tikpat stipri kā saimnieks zirgu.  Šī iemesla dēļ zirgu mēdz uzskatīt par draudzības un savstarpējās cieņas simbolu.

25,20 EUR.

Protams tavā ziņā ir ticēt vai neticēt rakstītajam, varbūt tev ir sava interpretācija dzīvnieku simboliem.  Jebkurā gadījumā mūsu "mazie brāļi" ir tā vērti, lai viņus attēlotu rotās un nēsātu sev līdzi.

Reklāmraksts veidots sadarbībā ar Jahonts