foto: Vida Press
FOTO: šķēlumi, plikumi un elegance - šovbiznesa zvaigznes žilbina Kannu kinofestivālā
2019. gada 21. maijs, 12:30

FOTO: šķēlumi, plikumi un elegance - šovbiznesa zvaigznes žilbina Kannu kinofestivālā

Jauns.lv

Šajās dienās Francijas Rivjērā pasaules šovbiznesa spīdekļi pulcējas 72. Kannu filmu festivālā. Dāmas savus tērpus, gaumi un elegances izjūtu izrāda gan uz sarkanā paklāja filmu pirmizrādēs, gan ballītēs un labdarības pasākumos.

12 dienu kinomaratons Francijas Rivjēras pilsētā ritēs līdz 25. maijam. Uz to sapulcējušies ne tikai kino industrijas darboņi - producenti, režisori, aktieri -, bet arī citi šovbiznesa pārstāvji. Netrūkst ne supermodeļu, ne dziedātāju.

Zvaigznes 2019. gada Kannu filmu festivālā

Zvaigznes 2019. gada Kannu filmu festivālā.

gallery icon
42

Tāpēc arī fotogrāfiem darba Kannās netrūkst - pirmizrāžu ir gana, tāpat arī dažādu pieņemšanu un pasaulslavenu zīmolu rīkotu ballīšu. Un dāmas gatavojušās godam - tērpi jāmaina ne pa dienām, bet nereti pat vairākas reizes vakarā, jo pēc pirmizrādes jāsteidz uz kādu citu pasākumu, bet tur jau tajās pašās drānās, kas jau uz sarkanā paklāja atrādītas, ierasties nedrīkst.

Elegantākās pasaules kinozvaigznes, kā ierasts, šarmē ar lielisku gaumjes izjūtu, bet modeles uzdrīkstas ietērpties arī mazliet pārdrošāk. Tā, piemēram, brazīliešu supermodele Alešandra Ambrosju visus apbūra ar sava tērpa izvēli - zīmola "Victoria's Secret" eņģelis festivāla sarkano paklāju uz brīdi pārvērta par izrādi, kurā viņai iedalīta galvenā loma. Zīmola "Julien Macdonald" sarkanajā tērpā uzvedās gluži kā uz mēles, un, pateicoties šķēlumiem, Alešandra visiem atrādīja savas skaistās kājas.

Alešandra Ambrosju 2019. gada Kannu kinofestivālā

Brazīliešu supermodele Alešandra Ambrosju 2019. gada Kannu kinofestivālā.

gallery icon
11

Tāpat uzslavas pat tērpu izvēli tika supermodelei Bellai Hadidai, aktrisēm Penelopei Krusai, Evai Longorijai, Helēnai Mirrenai, Amberai Hērdai.