foto: SplashNews.com/ Vida Press
Britu bukmeikeri vieš aizdomas, ka Harija un Meganas bērns slepeni jau ir piedzimis
Princis Harijs un Megana Mārkla savā kāzu dienā.
2019. gada 4. maijs, 10:16

Britu bukmeikeri vieš aizdomas, ka Harija un Meganas bērns slepeni jau ir piedzimis

Jauns.lv

Viena no lielākajām Lielbritānijas totalizatoru kompānijām piektdien ir beigusi pieņemt likmes par iespējamo prinča Harija un Meganas Mārklas bērna dzimšanas datumu. Viņi uzskata, ka mazulis slepeni jau ir piedzimis.

Totalizatoru kompānija "Paddy Power" vēstī, ka pārtraukusi pieņemt likmes par Saseksas hercogu pirmdzimtā iespējamo dzimšanas datumu, jo likmju summas pēkšņi sākušas strauji kāpt.

Karalienes Elizabetes II astotais mazmazbērns būs septītais rindā uz karalisko troni. Kad karaļnams paziņoja par prinča ģimenes pieaugumu, komentētāji prognozēja, ka mazulim jādzimst aprīlī.

foto: CAMERA PRESS/Heathcliff O'Malley / Telegraph / Vida Press
Princis Harijs un topošā māmiņa Megana Mārkla 2019. gada marta vidū.

"Mēs pārtraucām pieņemt likmes par Harija un Meganas bērna dzimšanas datumu, jo summas sāka strauji kāpt... un tas nozīmē, ka kāds kaut ko jau zina," norāda "Paddy Power".

"Viss šis kopā ar baumām un dažādiem minējumiem liek mums domāt, ka karaliskais bēbis jau ir piedzimis," vēstī bukmeikeri.

Tiesa, citi totalizatoru kantori vēl nesteidz sekot viņu piemēram. "Neuzskatām, ka viņiem jau piedzimis bērns," saka "William Hill" pārstāvis Ruperts Adamss. "Dzemdību procesā būtu iesaistīti daudzi cilvēki, tāpēc uzskatu, ka to būtu iespējams paturēt noslēpumā," viņš saka.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71