foto: instagram.com/arber_bytyqi_mua
Meikapa brīnumi: foto, kā mainās līgavas pēc grima mākslinieka pieskāriena
2019. gada 28. marts, 06:01

Meikapa brīnumi: foto, kā mainās līgavas pēc grima mākslinieka pieskāriena

Jauns.lv

Līgavas izskats bieži vien kļūst par vienu no populārākajām sarunu tēmām kāzās, un vienlīdz svarīga ir ne vien kleita, kurpes un frizūra, bet arī meikaps. Prizrenā (Kosovā) dzīvojošajam albāņu grima māksliniekam Arberam Bitiki ir vairāki talanti, un viens no tiem - līgavu sapošana viņu kāzu dienā.

Dažu gadu laikā Arbers iemantojis lielu popularitāti sociālajos tīklos - tikai Instagramā vien viņam seko 262 tūkstoši fanu, kas gaida katru jaunu foto, kurā grima speciālists atklāj savu meistarību.

Tā kā katra līgava ir atšķirīga, ikviens Arbera darbs ir unikāls. Dažas sievietes savā īpašajā dienā vēlas dabisku meikapu, savukārt citas kāro pēc iespējas ekstravagantāku izskatu.

"Par meikapu ieinteresējos jau bērnībā," portālam Bored Panda saka Arbers. "Jau pirmajos bērnības zīmējumos es parasti attēloju acis, meitenes vai kleitas. No piecu gadu vecuma rotaļājos ar mammas kosmētiku un jau tad zināju, par ko kļūšu, kad būšu pieaudzis."

Albānis neslēpj - ģimene nav bijusi sajūsmā par viņa izvēli, un tuvinieki iebilduši, ka viņš apgūst šo profesiju: "Mūsu kultūrā vīrietim strādāt meikapa nozarē ir tabu. Vispirms ieguvu ekonomikas maģistra grādu un savu sapņu darbu sāku strādāt tikai pēc tam."

Aicinām ieskatīties fotogalerijā, kādas brīnumainās pārvērtības notikušas ar līgavām pēc Arbera Bitiki veidotā grima pieskāriena.

Līgavu brīnumainās pārvērtības: albāņu grima mākslinieka Arbera Bitiki darbi

gallery icon
10