Ceļš uz slaidu figūru
2019. gada 26. marts, 12:11

Ceļš uz slaidu figūru

Jauns.lv

Koptu sievieti var pazīt acumirklī – viņai ir kopti mati un rokas, gaumīgs tērps un slaids augums. Šāda sieviete jūtas pārliecināti, viņa lepojas ar sevi un patīk apkārtējiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ar frizūru un manikīru viss ir skaidrs – tas prasa tikai 6–8 stundas, bet kā ar skaistu augumu? To panākt ir daudz sarežģītāk... Jo šķirties pat no nieka pieciem kilogramiem nav tik viegli, dažiem tas ir gadiem ilgs process, bet ko darīt, ja neliels tauciņu pīrādziņš uz vēdera neļauj tērpties augumam pieguļošā kleitā... Tas sievieti noved izmisumā, jo tik daudz ir mēģināts: sākot ar treniņiem sporta zālē un beidzot ar mokošām dietām.
Ķermeņa korekcijas speciālisti vienbalsīgi apliecina, ka slaida auguma veidošanas procesam ir kompleksa pieeja, kas balstās uz fizisku aktivitāti, pareizu sabalansētu uzturu un individuāli piemērotām procedūrām skaistumkopšanas industrijā.
Šodien mēs sniegsim informāciju par skaistumkopšanas procedūrām, kuru efektivitāte ir apliecināta ar zinātniskiem pētījumiem.

LPG masāža (endermoloģija)

Patentēta metode, ar kuras palīdzību var likvidēt celulītu un pat visnoturīgākos tauku depozītus, ar kuriem nav iespējami cīnīties ar dietas un vingrojumu palīdzību. Procedūra ir 100% droša, fizioloģiska un nesāpīga.

Latvijā LPG masāžās procedūru veic, lietojot 3 paaudžu ierīces. Labāku efektu nodrošina procedūras ar visjaunākajiem pēdējās paaudzes aparātiem – LPG Cellu M6® Alliance; rezultāti tiek panākti daudz ātrāk un tie ir izteiksmīgāki. Procedūras ilgums 35–40 minūtes, procedūru veic pa visu ķermeni, labākam rezultātam pievērš uzmanību 3– problēmzonām. Rezultātu sasniegšanai ir nepieciešams procedūru kurss, kas sastāv no 10–12 seansiem 2–3 reizes nedēļā.

Kriolipolīze

Visjaunākā metode cīņā pret lokālu tauku uzkrājumiem ar taukaudu mērķtiecīgu kontrolētu sasaldēšanu. Procedūra viena seansa laikā var būt veikta uz 1–2 problēmzonām. Prognozējamā rezultāta sasniegšanai atkarībā no ķermeņa apjomiem ir nepieciešamas 1–¬3 procedūras ar mēneša intervālu. Tas ir ļoti ērti mūsdienu aizņemtiem cilvēkiem (vīriešiem un sievietēm).

Biostimulācija Ultratone

Iedarbojas uz muskuļiem, zemādas tauku slāni, limfātisko sistēmu un asinsriti ar bioelektriskiem impulsiem.
Procedūras gaitā speciālists novieto speciālus elektrodus uz problēmzonām, un atbilstoši izvēlētajai mērķa programmai sākās pasīvs “treniņš”. Šī ir ļoti efektīva procedūra tiem, kas vēlas samazināt tauku uzkrājumus un uzlabot ādas kvalitāti, pateicoties mikrocirkulācijas aktivizācijai un audu piesātināšanai ar skābekli. Procedūru kurss – no 6 līdz 20 seansiem 2–3 reizes nedēļā (procedūru skaits ir atkarīgs no ķermeņa uzbūves, vecuma un prognozējamā mērķa).

Procedūru izvēlei un to iespējamai kombinācijai ir nepieciešama individuāla pieeja, jo, piemēram, 25 gadus vecai jaunietei ar liekiem pieciem kilogramiem svara ir ieteicams viens procedūru kurss, bet dāmai Balzaka vecumā – pavisam kaut kas cits. Tikai pieredzējis speciālists ir spējīgs sastādīt atbilstošu koriģējošu procedūru kursu, kas dos iespēju jums izveidot iecerētu savu sapņu figūru ātri, nekaitējot veselībai.

Jau 13 gadu laikā salons “Estetik SPA” ir eksperts ķermeņa korekcijas jomā. Pie mums vēršas pēc palīdzības dažādu vecumu vīrieši un sievietes.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Kontakti:

Тālr. 67321037, 27077331

Raksts sagatavots sadarbība ar Estetik SPA

Tēmas