foto: Shutterstock
"Esmu slidotavā redzējusi meitenes minisvārkos..." Stiliste stāsta, kāds ir labākais apģērbs āra aktivitātēm
Āra aktivitātēs stilam nav nozīmes, visu izšķir siltums un ērtums.
2018. gada 8. marts, 06:48

"Esmu slidotavā redzējusi meitenes minisvārkos..." Stiliste stāsta, kāds ir labākais apģērbs āra aktivitātēm

"100 Labi Padomi"

Ja meklē siltu un stilīgu apģērbu āra aktivitātēm, vērts ieklausīties stilistes Kristīnes Silas padomos.

Šeit nu varu teikt – stilam nav nozīmes, visu izšķir siltums un ērtums. Apģērbam jābūt atbilstīgam laikapstākļiem un plānotajām aktivitātēm.

Esmu redzējusi slidotavā meitenes mini svārkos. Un, lai arī it kā moderni apģērbušās, šajā situācijā neviens ar īpašu apbrīnu uz viņām neskatījās. Tātad – stilīgs nozīmē piemērots.

Iegādājoties ziemas virsjaku ar kažokādas elementiem, īpašu uzmanību pievērs kažokādas kvalitātei. Un pat nav būtiski, vai kažokāda ir dabīga vai mākslīga, taču tai ir jābūt patiesi kvalitatīvai. Apģērbs ar nekvalitatīvu, saburzītu un izspūrušu kažokādas apdari izskatīsies lēts un novalkāts.

Izvēloties cepuri, ņem vērā, ka tā atrodas vistuvāk sejai. Tāpēc pārliecinies, ka tās krāsa nepadara seju pārāk bālu vai pelēku vai neizceļ plankumus sejā.

Būtu labi zināt savu krāsu kolorīta sezonas tipu, taču, ja to nezini, atliek vien visas krāsas pielaikot. Ja, pielaikojot seja nebūs klāta ar kosmētiku, vislabāk varēsi redzēt, kāds ir attiecīgās krāsas iespaids.

Vēl būtiskāk ir izvērtēt, vai cepure tev piestāv, nevis - vai tā ir moderna. Ne visiem piestāv cepures ar bumbuļiem, tāpēc nav vajadzības akli sekot modes tendencēm – izvēlies sev piemērotāko, kas palīdz izcelt personību vai vismaz acu krāsu.