foto: Scanpix/LETA
Megana Mārkla nēsā somiņu, kā neviens no karaliskās ģimenes to nav atļāvies
Etiķetes eksperti atzīmējuši, ka Megana Mārkla ir pati pirmā karaļnama pārstāve, kura atļāvusies somiņu pārlikt krusteniski pāri plecam. Prinča Harija līgavai patīk, ja abas rokas brīvas, dodoties apsveicināties ar tautu.
2018. gada 15. februāris, 06:12

Megana Mārkla nēsā somiņu, kā neviens no karaliskās ģimenes to nav atļāvies

Kasjauns.lv

Līdzīgi kā simtiem un tūkstošiem modes dāmu visā pasaulē, arī prinča Harija līgava aktrise Megana Mārkla dievina glītas rokassomiņas. Sabiedrība jau paguvusi ievērtēt vairākas no viņai piederošajām. Tiekoties ar tautu Edinburgā, Megana somiņu pārlikusi pār plecu krusteniski, kā to līdz šim nav darījusi neviena karaļnama pārstāve.

Izrādot godu par Skotijas galvaspilsētu dēvētajai Edinburgai, prinča Harija līgava aktrise Megana Mārkla bija ģērbusies rūtainā mētelī, ko darinājis britu zīmols „Burberry” ($ 2 895). Vizītei Skotijā viņa izvēlējusies garās bikses ar platiem galiem no zīmola „Veronica Beard” kolekcijas ($ 297), bet koptēlu papildinājusi ar mazu glītu pleca somiņu, ko darinājis zīmols „Strathberry”.

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

gallery icon
25

Šī nav pirmā reize, kad prinča Harija līgava izvēlējusies firmas „Strathberry” darinātu somu. Daudzi aizvien labi atveras interesantā dizaina divu krāsu rokassomu, ko Megana ņēma līdzi, dodoties savā pirmajā oficiālajā vizītē kopā ar līgavaini Hariju. Tas bija pērnā gada nogalē, kad pāris apmeklēja Notingemas pilsētu Anglijā. Toreiz modeļa „Midi Tote” somu internetveikalā izpirka rekordīsā laikā. Neraugoties uz to, ka soma nebūt nav lēta ($ 675), to izpirka 11 minūtēs, bet vēlāk vietnē eBay piedāvāja par četras reizes augstāku cenu!

Megana Mārkla vizītē Notingemā

Dodoties pirmajā oficiālajā vizītē kā prinča Harija līgava, aktrise Megana Mārkla bija izvēlējusies zīmola „Strathberry” kolekcijas „Midi Tote” rokassomiņu ($ ...

gallery icon
35

Etiķetes eksperti atzīmējuši, ka Megana ir pati pirmā karaļnama pārstāve, kura atļāvusies somiņu pārlikt krusteniski pāri plecam. Līdz šim neviena no britu karaļnama dāmām to nav darījusi.

foto: Scanpix/LETA

Prinča Viljama sieva hercogiene Ketrīna dod priekšroku „clutch” somiņām, savukārt Megana, tiekoties ar tautu, vēlas, lai viņai abas rokas būtu brīvas, pat neskatoties uz to, kas rakstīts karaliskajā stila protokolā.

foto: EPA/LETA