foto: Vida Press
Viktorija Bekhema par "Spice Girls" laika tērpiem: "Mamma nekad mani ārā tādu nelaistu!"
Tīnes gados Viktorijas Bekhemas (tolaik Adamsas) ģērbšanās stils bijis samērā atturīgs. Viss mainījies līdz ar kļūšanu par vienu no „Spice Girls” dalībniecēm.
2017. gada 14. novembris, 19:32

Viktorija Bekhema par "Spice Girls" laika tērpiem: "Mamma nekad mani ārā tādu nelaistu!"

Kasjauns.lv

Atzinīgi novērtētā modes dizainere Viktorija Bekhema savu karjeru sāka deviņdesmitajos gados populārajā meiteņu grupa „Spice Girls”. Dziedātājas tolaik uzstājās ļoti miniatūros tērpos, par kuriem šobrīd tik elegantā Bekhema teic: ja ne skatuve, mamma viņu tādu ārā no mājas nelaistu.

Modes dizainere Viktorija Bekhema (43) tīnes gados ģērbusies krietni vien atturīgāk un neko „nepiemērotu” nav atļāvusies, līdz nekļuva par vienu no grupas „Spice Girls’ dziedātājām.

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”

Viktorija Bekhema grupā „Spice Girls”.

gallery icon
29

Sarunā ar modes žurnāla „Vogue” reportieri Bekhema atzīst, ka daudzus no tērpiem, kādos viņa kāpa uz skatuves „Spice Girls” laikos, viņas mamma Džekija ikdienā vilkt aizliegtu.

Atceroties pusaudzes gadus, Viktorija intervijā teic: „Vai man bija ilgviļņi, kas izskatījās nedaudz bezgaumīgi? Jā. Vai es valkāju dīvainus džinsus? Jā. Vai es jebkad esmu izskatījusies nepiemēroti ģērbta? Ne līdz dalībai grupā „Spice Girls”. Mana mamma nekad nelaistu mani ārā šādā paskatā!”

foto: Vida Press
Viktorija "Spice Girls" laikos....

Viktorija Bekhema atzīst, ka labo gaumes izjūtu viņa mantojusi tieši no mammas Džekijas, kura vienmēr bijusi eleganta un stilīga, un bieži mājās mēgusi rīkot izsmalcinātas un greznas vakariņas viesiem.

„Mums nebija ļauts tās apmeklēt, tāpēc mēs sēdējām uz balkona un nolūkojāmies notiekošajā,” atceras Viktorija.

„Mammai bija gaiši mati un apģērbi ar lieliem plecu polsteriem. Bija daudz velveta auduma, izcelta viduslīnija un plānas 15den zeķubikses. Viņa vienmēr bija ģērbusies atbilstoši vakariņām.”

foto: Vida Press
...un Viktorija tagad.

Pēc aiziešanas no grupas „Spice Girls” Viktorija sevi ir pierādījusi kā talantīgu modes dizaineri, kam nu jau pieder vesela modes impērija.

Slavējot darba ētiku, ko viņai ieaudzinājusi ģimene, Viktorija teic: „Mana mamma audzināja mani, sakot, ka es nākotnē varēšu sasniegt visu, ko vēlos. Ja es kādreiz teicu, ka nevaru kaut ko izdarīt, tētis tajā vispār neklausījās. Viņš teica – ‘Ko tu ar to domāji, ka nevari izdarīt? Kāpēc? Kāpēc?’ Tāpat es mācu arī savus bērnus.”

Viktorija ir četru bērnu mamma. Dēlam Bruklinam ir 18 gadu, Romeo – 15, Krūzam – 12 un Hārperei – seši.