foto: AP
Vai jaunā Francijas prezidenta 64 gadus veco sievu ir "uzlabojis" ķirurga skalpelis?
Kaut arī Brižita Makrona allaž ir noliegusi, ka veikusi plastiskās operācijas, eksperti uzskata, ka viņai tomēr varētu būt pieskāries skalpelis.
2017. gada 11. maijs, 06:02

Vai jaunā Francijas prezidenta 64 gadus veco sievu ir "uzlabojis" ķirurga skalpelis?

Kasjauns.lv

Francūži jau izsenis ir zināmi kā eleganta un izsmalcināta stila piekritēji, un jaunā Francijas prezidenta Emanuela Makrona sieva Brižita ir skaidrs pierādījums faktam, ka tā patiešām ir taisnība. 64 gadus vecā Francijas pirmā lēdija jau tagad tiek apbrīnota savas ārienes dēļ, un tiek prognozēts, ka drīz vien Brižita kļūs par stila ikonu, kas apliecinās – gadi ir tikai cipars, visu izšķir tava personība.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Francijas pirmās lēdijas Brižitas Makronas elegantais stils

gallery icon
51

Kopēju bērnu Makronu pārim nav, tomēr Brižita ir trīs jau pieaugušu bērnu māte. Kāds ir Francijas pirmās lēdijas jaunavīguma noslēpums? Skaistuma eksperti meklē atbildes uz jautājumu, kas nu jau interesē ne vien Francijas tautu, bet arī ļaudis visā pasaulē. Un speciālisti uzskata, ka galvenais Brižitas „trumpis” ir viņas elegantā garderobe, kas lieliski izceļ dāmas perfekto augumu.  

Kaut arī Brižita nekad nav apspriedusi sava izskata nianses un nav arī atzinusies, ka veikusi sevis „uzlabošanas” procedūras, ārsts Ross Periss ir pārliecināts, ka viņas jauneklīgais izskats, slaidais, atlētiskais augums un biezie gaišie mati noslēpj jebkādas novecošanas pazīmes. Citi eksperi spriež, ka Brižita pavisam noteikti ir veikusi operācijas, lai „paceltu” sejas ovālu, kā arī izmēģinājusi botoksa injekcijas.

foto: AFP
Francijas prezidents Emanuels Makrons un viņa sieva Brižita.

Pētījumi apliecina, ka apmēram trešdaļai sieviešu, pat nesasniedzot 50 gadu vecumu, mati jau kļūst krietni plānāki, tomēr Brižita joprojām lepojas ar biezām sprogām. Matu stilisti uzskata, ka arī pie viņas cirtām ir piestrādājuši speciālisti: mati esot pieaudzēti, un palielināts to apjoms.

„Larry King” salona stilists atzīst: „Viņas stils ir patiešām jaunavīgs, maigs un mazliet bezrūpīgs, nevis klasisks vai vecmodīgs. Makrona kundze ir izvēlējusies modernu īsu matu griezumu ar gaišākām šķipsnām, kuras „ierāmē” seju. Dažas šķipsnas viņa izvēlējusies arī pieaudzēt papildus, lai radītu lielāku tekstūru un biezāku matu efektu.”  

Tāpat Brižita daudz uzmanības veltī savas ādas kopšanai. Ārste Ifeoma Ejikeme uzsver, ka Francijas prezidenta sievai ir smalka kaulu struktūra, savukārt viņas ādas stāvoklis apliecina, ka tā tiek ļoti stingri „pieskatīta”. Kaut arī Brižita allaž ir noliegusi, ka veikusi plastiskās operācijas, eksperti uzskata, ka viņai tomēr varētu būt pieskāries skalpelis.

Makronu pāris vēlēšanās balso par sevi

Svētdien notikušajā Francijas prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā uzvarējis centrists Emanuels Makrons, pārspējot galēji labējo Marinu Lepēnu.

gallery icon
8

Plastikas ķirurgs Julians de Silva apgalvo: „Diezgan skaidrs, ka Brižita veltī visas pūles, lai rūpētos par savu izskatu, un viņa patiešām izskatās vismaz 10 gadus jaunāka par saviem patiesajiem gadiem. Viņas āda ir perfekti kopta, ir tikai nedaudz grumbiņu zem acīm un uz pieres. Viņai sejā grumbas ir tikai pie lūpām un acu kaktiņos. Iespējams, ka viņai pagātnē bijušas vismaz dažas botoksa injekcijas, taču, ja viņa tās ir lietojusi, tad ar mēru un pavisam eleganti, lai saglabātu dabisku efektu.”

Arī cita mediķe spriež: pavisam iespējams, ka Brižita ir uzlabojusi savu izskatu ķirurģiskā ceļā. Viņa uzskata, ka Francijas pirmā dāma pavisam noteikti ir veikusi attiecīgās procedūras. Tiek pieļauts, ka tā ir bijusi ādas izlīdzināšana ar botoksu ap acīm, lai skatienam piešķirtu dzīvīgumu. „Ir skaidri redzams, ka Brižita ir uzlabojusi savu degunu,” uzskata mediķe.
Ekspertu vērīgajām acīm nav paslīdējis garām arī franču pirmās lēdijas smaids. Viņi uzskata, ka Brižitas priekšējie zobi ir uzlaboti ar keramikas plāksnītēm un izbalināti, jo tie ir acīmredzami gaišāki nekā pārējie zobi.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās