Roberto plāno atvērt savu frizētavu
foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Jau tagad ballītēs Roberto par uzmanību sūdzēties nevar. Bail iedomāties, kas notiks, kad viņš atvērs savu skaistuma salonu!

Roberto plāno atvērt savu frizētavu

Kasjauns.lv

Dziedātājs Roberto Meloni (39) nopietni plāno nākotni, pievēršoties uzņēmējdarbībai.

Dziedātājs un kanāla Rīga TV24 pavārraidījuma vadītājs Roberto Meloni iegādājies kādu Rīgas skaistumkopšanas salonu, kurā varēšot saņemt gan friziera, gan kosmetologa pakalpojumus. Tā vismaz atklāj dziedātājam pietuvinātas personas, taču pats Roberto pagaidām no komentāriem atturas, sakot, ka ir „procesa pašā sākumā”, kad jākārto formalitātes, nevis jāplātās ar neesošu pakalpojumu.

Runā arī, ka Roberto frizētavā, iespējams, strādāšot matu stilists Rahmirs Ardžājevs, kas agrāk bija pazīstams kā Giriks jeb Ģirts Mūrnieks no teju pirmā Latvijas talantu šova Sapņu sala. Pats dziedātājs Roberto to ne apstiprina, ne noliedz, tikai norāda, ka gādās, lai viņa salonā strādātu labākie meistari un būtu pieejami labākie produkti. „Vienīgais, ko patlaban varu apstiprināt droši, ir tas, ka man maijā beidzot iznāks ilgi gaidītā recepšu grāmata – TV raidījumā apkopotās receptes, ko veltīšu savai mammai,” smejot piebilst Roberto.