Kraukšķīgās kotletes no siera un desas
Kotletītes panē miltos, tad saputotajā olā un beidzot sasmalcinātajās kukurūzas pārslās.

Kraukšķīgās kotletes no siera un desas

Jauns.lv

Šodien pusdienās izmēģini pagatavot kraukšķīgās un sātīgās siera-desas kotletes. Īpaši labi tās garšo, ja tiek panētas kukurūzas pārslās.

Kraukšķīgās kotletes no siera un desas...

Sastāvdaļas:

cietais siers (''Ievas'' siers) 200g

4 desiņas

2 olas

2 ēd.k. skābā krējuma

4 ēd.k. miltu

Smalki sagriež desiņas.

Pie siera un desiņām piesit vienu olu un 2 karotes skābā krējuma, arī ķiploku, izmaisa.

Kotletīšu masai var pievienot arī sasmalcinātus zaļumus.

Tad pievieno miltus.

Miezerī sadrupina kukurūzas pārslas.

No sagatavotās masas izveido nelielas kotletītes.

Kotletītes panē miltos, tad saputotajā olā un beidzot sasmalcinātajās kukurūzas pārslās.

Sakarsētā eļļā cep zeltaini brūnas.

Pasniedz ar dārzeņu salātiem vai ar skābo krējumu.

Agita Gabrāne, mammamuntetiem.lv / Foto: All Over Press