Skābu kāpostu zupa ar krāsnī ceptiem, zeltainiem kartupeļiem
Skābu kāpostu zupu var vārīt arī bez gaļas.

Skābu kāpostu zupa ar krāsnī ceptiem, zeltainiem kartupeļiem

Jauns.lv

Lai sasildītos ziemas vakarā, atliek vien mājās pagatavot skābu kāpostu zupu ar krāsnī ceptiem kartupelīšiem. Uzklāj skaistu galdautu, aizdedz svecīti un mājīgas vakariņas ir tavā acu priekšā!

Skābu kāpostu zupa ar krāsnī ceptiem, zeltainiem k...

Sastāvdaļas:

skābi kāposti

cauraugusi svaiga gaļa

putraimi

sāls

lauru lapas

Uz lēnas uguns vāra, kamēr kāposti un gaļa ir mīksta.

Zupu izgaršo. Ja nepieciešams, pievieno garšvielas, piemēram, lauru lapas.

Šo zupu var vārīt arī bez gaļas.

Kamēr zupa vārās, nomizo kartupeļus, sagriež uz pusītēm, apkaisa ar garšvielām un nedaudz ar eļļu.

Visu samaisa un liek cepeškrāsnī cepties gatavu - zeltaini brūnu.

Karstu zupu ar gaļu pasniedz ar krāsnī ceptiem kartupeļiem.

Recepte: Agita Gabrāne, mammamuntetiem.lv / Foto: All Over Press