Pusdienas zivju mīļotājiem - laša zupa
Lūk, pusdienas galdā!

Pusdienas zivju mīļotājiem - laša zupa

Jauns.lv

Šī recepte būs tieši laikā, ja vēlēsies pusdienās pagatavot kaut ko garšīgu, taču ne sarežģītu. Īpaši garšos zivju cienītājiem!

Pusdienas zivju mīļotājiem - laša zupa...

Sastāvdaļas:

    laša zupas izlase  (filejas, utml.)

    kartupeļi

    burkāni

    dilles

    garšvielas

    Buljonu ielej atpakaļ katlā.

    Nomizo kartupeļus un burkānus.

    Kartupeļus sagriež kubiņos, burkānus sarīvē un visu ber katlā.

    Lasi atdala no ādas un asakām, ber katlā.

    Zupai pievieno garšvielas pēc patikas, sagriež un klāt pieber dilles.

    Ja vēlas specifiskāku garšu, var pievienot buljona kubiņu, jo laša buljons pats par sevi ir maigs un ar neizteiktu garšu.

Recepte: Agita Gabrāne/ Foto: All Over Press, Agnese Gabrāne, mammamuntetiem.lv