Pasniedzot salātus dekorē ar svaigiem zaļumiem.
Siltie dārzeņu salāti ar vistu un lēcām
Pasakot vārdu "lēcas" maz kam ienāk prātā kaut kas smalks un glauns. Žēl gan, jo lēcas var būt ļoti sātīgas rudens un ziemas ēdienos un vieglas un atsvaidzinošas vasaras salātos.
Sarežģītība: viegli
Porcijas: 4
Sastāvdaļas
200g diedzētu lēcu
1 cukini
2 burkāni
3 selerijas kāti
1 sarkanā paprika
2 ķiploka daiviņas
2 tomāti timiāns
2 ēd.k. olīveļļas
300g kūpinātas vistas
sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
Cukini, selerijas, papriku un tomātus sagriezt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā dārzeņus līdz gatavībai. Pašās beigās pievienot sīki sasmalcinātus ķiplokus un timiānu. Pārkaisīt ar sāli un pipariem. Vistu sagriezt palielos gabalos. Salātiem pievienot lēcas un kūpinātas vistas gabaliņus.
Pasniegt dekorējot ar zaļumiem.
BonAppetit.lv / Publicitātes foto