Šampinjonu makarūni ar zilo sieru un pistācijām - recepte
Pēc izskata šādi pagatavoti šampinjoni atgādina modīgos franču cepumiņus – makarūnus.

Šampinjonu makarūni ar zilo sieru un pistācijām - recepte

Jauns.lv

Šampinjonus ir gatavojusi katra saimniece. Taču šis ir vēl viens to pagatavošanas veids, kas priecē gan acis, gan vēderu! Pārsteidz savus ciemiņus ar šīm neparastajām uzkodām un - labu ēstgribu!

Šampinjonu makarūni ar zilo sieru un pistācijām - ...
Sarežģītība:

vienkārši

Porcijas: 10 gb.

Pagatavošanas laiks:

15 min.

Sastāvdaļas

Sieru pārlikt bļodiņā, pievienot jogurtu un konjaku un saspaidīt ar dakšu, līdz masa kļūst viendabīga. Pistācijas sasmalcināt un iebērt šķīvī.

Sēnes notīrīt (nemazgāt!), izgriezt kājiņas. Ar siera masu piepildīt šampinjonu un piespiest klāt otru šampinjonu tā, lai krēms izspiežas gar malām. Šampinjonus apviļāt smalcinātajos riekstos, lai rieksti pielīp pie siera masas. Atkārtot to pašu ar pārējiem šampinjoniem.

Līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī.

BonAppetit.lv / Publicitātes foto