Dvīņu māte veica DNS testu un neticēja savām acīm
foto: Pexels.com/@Edwin Ariel Valladares
Ilustratīvs attēls.
Bērni
2024. gada 14. septembrī, 06:52

Dvīņu māte veica DNS testu un neticēja savām acīm

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Dvīņu māte, kura kādu laiku dzīvoja šaubās, veica savu dvīņu DNS analīzi. Rezultāts viņu šokēja, taču izrādījās, ka šis nav nemaz tik rets gadījums. Sieviete aicināja citus vecākus uzticēties saviem instinktiem.

Dvīņu māte veica DNS testu un neticēja savām acīm...

33 gadus veco Šarloti Hasanu, kura ir dvīņu māte no Londonas, apstulbinājis DNS testa rezultāts, kas apstiprinājis viņas senās aizdomas, vēsta "Newsweek". Grūtniecības laikā ārsti vairākkārt apgalvoja, ka viņas bērni nav identiski dvīņi. Hasana stāstīja, ka viņas bērni attīstās atsevišķos maisiņos un viņiem ir pašiem sava placenta. Ultrasonogrāfija un mediķi apstiprināja šo apgalvojumu visu grūtniecības laiku.

foto: Ekrānuzņēmums no video/tiktok/@thehassantwins

"Es ārstiem jautāju, vai viņi ir vienas olas, bet katru reizi saņēmu atbildi, ka nē," intervijā atceras Šarlote. Arī viņa pati bija pārliecināta, ka bērni nevar būt identiski, jo ģimenē nekad nav bijuši dvīņi. Pēc Romāna un Teo piedzimšanas Šarlote bija neticami laimīga. Tomēr, laikam ritot, viņa sāka ievērot, ka zēni ir ļoti līdzīgi, un viņus bija grūti atšķirt. "Mēs ar ģimeni nepārtraukti minējām, kas ir kurš, un bieži vien sajaucāmies. Tas man lika aizdomāties un veikt DNS testu, lai tiktu skaidrībā," stāsta sieviete.

foto: Ekrānuzņēmums no video/tiktok/@thehassantwins

Testa DNS rezultāti apstiprināja, ka zēni ir identiski dvīņi, kuriem ir 99,9% DNS sakritības. Lai gan šis fakts Šarlotei bija pārsteigums, viņa uzzināja, ka šādas situācijas notiek biežāk, nekā viņa būtu varējusi iedomāties. Pēc tam viņa nolēmusi dalīties savā pieredzē, soctīklā "TikTok" aicinot citus vecākus uzticēties saviem instinktiem.

foto: Ekrānuzņēmums no video/tiktok/@thehassantwins