Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Populāru seriālu aktrises, kuras arī svin Mātes dienu
foto: Publicitātes foto
Bērni

Populāru seriālu aktrises, kuras arī svin Mātes dienu

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Seriālu tapšana prasa daudz laika un atdevi, dažkārt aktrises filmēšanas laukumā pavada līdz pat 16 stundām dienā, tomēr arī šādā saspringtā grafikā viņas atrod laiku, ko veltīt ģimenei.

Populāru seriālu aktrises, kuras arī svin Mātes di...

Tāpat kā viņas atveidotā varone Meredita Greja, aktrise Elena Pompeo arī īstajā dzīvē ir trīs bērnu māmiņa. Aktrisei un viņas vīram Krisam ir divas meitas – Stella un Sjēna, kā arī dēls Īlajs. Pirmo bērnu aktrise iznēsāja pati, taču jaunākie nākuši pasaulē ar surogātmātes starpniecību.

Kļūšana par māti daudzām sievietēm ir svarīgs dzīves posms, un tam par godu jau vairāk nekā gadsimtu visā pasaulē tiek atzīmēta Mātes diena. Pirmo reizi šī diena tika svinēta 1908. gadā Amerikas Savienotājās Valstīs, kad svētdienas skolas skolotāja Anna Rīsa Džārvisa no Rietumvirdžīnijas par godu savai mātei rīkoja baznīcu dievkalpojumus.

Mūsdienās Mātes dienu dažādās valstīs svin atšķirīgos datumos. Piemēram, Lielbritānijā to atzīmē trīs nedēļas pirms Lieldienām, bet Lietuvā – pirmajā maija svētdienā. Tomēr vairākumā valstu, tostarp Latvijā, Mātes dienu svin otrajā maija svētdienā.

Aicinām Mātes dienā apsveikt savas mammas, vecmāmiņas un krustmātes, kā arī iepazīties ar populāro seriālu māmiņām!

“Rezidenta” zvaigzne otro reizi kļuva par māmiņu

Apburošā kanādiešu aktrise Emīlija Vankempa, kuru skatītāji iepazina divos populāros seriālos – “Atriebība” un “Rezidents”–, nesen laidusi pasaulē savu otro atvasi. Jāpiebilst, ka tas noticis jau martā, taču par priecīgo notikumu aktrise paziņoja tikai maija sākumā. Jaundzimušajai meitenei dots skanīgs vārds – Rio Rouza.

Emīlija un viņas vīrs aktieris Džošs Boumens ir attiecībās jau vairāk nekā 12 gadus. Viņi iepazinās seriāla “Atriebība” filmēšanā. 2017. gadā pāris saderinājās, lai jau pēc gada svinētu kāzas. Rio Rouza ir Emīlijas un Džoša otrā meita, jo pirms trīs gadiem viņiem piedzima Īrisa.

Tieši pirmdzimtās meitas nākšana pasaulē kļuva par iemeslu, kāpēc Vankempa vairs nebija redzama seriālā “Rezidents”. Aktrise, kura bija seriāla neatņemama daļa kopš pirmās līdz ceturtajai sezonai, publiski pauda, ka pēc kļūšanas par māti viņas dzīvē mainījās prioritātes un viņa vēlas veltīt laiku ģimenei.

Tomēr, faniem par prieku, viņa nofilmējās arī piektās “Rezidenta” sezonas finālā epizodē. Šī parādīšanās gan noslēdza vairākas sižeta līnijas, gan arī pavēra iespēju jauniem pavērsieniem seriāla varoņu dzīvēs, kurus Emīlijas atveidotā Nika bija skārusi.

Daudzbērnu māte Kendisa Renuāra

Iespējams, viens no seriāla “Kendisa Renuāra” panākumu noslēpumiem ir tas, ka galvenā varone ir daudzbērnu mamma un līdztekus noziegumu atklāšanai tiek parādīts arī tas, kā viņa tiek galā ar savu atvašu audzināšanu.

Kendisai ir četri bērni – tīņi Emma un Žils, kā arī dvīņu puikas Leo un Martins. Visu šo bērnu pulku viņa pēc šķiršanās no vīra audzina viena pati. Vienlaikus viņa cenšas tikt galā ar darba pienākumiem un nezaudēt cerības satikt savu otro pusīti.

foto: Publicitātes foto

Īstajā dzīvē Kendisas lomas atveidotāja, franču aktrise Cecīlija Buā kopš 2003. gada ir attiecībās ar franču aktieri Žanu Pjēru Mišelu, ar kuru viņa iepazinās kāda seriāla filmēšanas laukumā. Pāris apprecējās 2016. gadā, un nu viņi audzina divas 10 un 12 gadus vecas meitas.

Pāris publiski neatklāj savu meitu vārdus, tomēr meitenēm nākas saskarties ar to, ka vecāki ir sabiedrībā pazīstami cilvēki. “Mēs dažkārt redzam, ka viņas nosarkst no prieka, kad mūs atpazīst uz ielas. Mēs ar viņām par to runājam, jo ​​nevēlamies, lai viņas baidās no apkārtējo uzmanības,” stāsta aktrise.

Jāpiebilst, ka aktrise ir arī audžumāte diviem vīra bērniem no viņa iepriekšējām attiecībām. Starp citu, “Kendisas Renuāras” 7. sezonā aktrīses vīrs pievienojās Cecīlijai kādā no seriāla epizodēm.

Seriāla “Ķermenis kā pierādījums” zvaigzne ir māte tikai ekrānā

Seriāla “Ķermenis kā pierādījums” galvenās varones Meganas Hantas un viņas bijušā vīra Toda meita Leisija pirmajā sezonā dzīvo kopā ar savu tēvu. Tas noticis, jo Megana 18 stundas dienā veltīja darbam un bieži nebija klāt, kad ģimenei bija vajadzīga viņas uzmanība.

Tods pēc šķiršanās ieguva aizbildniecību pār meitu. Jāatzīmē, ka Leisija arī nebija sajūsmā par tēva lēmumu, kā rezultātā viņai ir sliktas attiecības ar abiem vecākiem. Otrajā sezonā Megana un Tods beidzot sāk saprasties un sadala aizbildniecību pār Leisiju, tāpēc viņa pamīšus dzīvo pie abiem vecākiem.

68 gadus vecā aktrise Dana Delānija, kuru skatītāji atceras arī kā vienu no kulta seriāla “Bīstamās mājsaimnieces” varonēm, nekad nebija precējusies un viņai nav bērnu. Kādā intervijā aktrise, runājot par savu privāto dzīvi, izteicās, ka laulība nekad nav bijusi viņas prioritāte.

Viņas vecāki izšķīrās, kad Danai bija 16 gadu, un šis notikums atstāja iespaidu uz visu viņas turpmāko dzīvi. “Tas noteikti mainīja mani un manu skatījumu uz lietām. Es sapratu, ka laulībai nav tik lielas nozīmes,” stāstīja aktrise un piebilda, ka viņai “nav nedz bērnu, nedz mājdzīvnieku, nedz istabas augu”.

“Lāča” mamma izpelnās kritiķu uzslavas

Džeimija Lī Kērtisa, kura par lomu filmā “Viss visur vienlaikus” saņēmusi Amerikas Kinoakadēmijas balvu kategorijā “Labākā otrā plāna aktrise”, “Lāča” otrajā sezonā atveido galvenā varoņa šefpavāra Kārmija Berzato māti Donnu. 

Leģendārā aktrise būs redzama epizodē, kuras notikumi risinās pirms pieciem gadiem. Kārmijs atgriežas no Kopenhāgenas, kur viņš stažējās slavenajā restorānā “Noma”, lai pavadītu Ziemassvētkus kopā ar ģimeni – brāli Maiku, māsu Natāliju un mammu Donnu, kurai ir problēmas ar alkoholu, kā arī citiem radiniekiem.  Jāpiebilst, ka arī Kērtisa ir bijusī alkoholiķe un savulaik bija atkarīga no pretsāpju līdzekļiem, kurus viņa sāka lietot pēc kādas plastiskās ķirurģijas procedūras.

foto: Publicitātes foto

Kērtisas atveidotā Berzato kundze būs redzama arī “Lāča” otrās sezonas fināla sērijā. Turklāt daudzi kritiķi uzskata, ka par savu spēcīgo tēlojumu šajā seriālā aktrise ir pelnījusi “Emmy” balvas nomināciju.  Ārpus ekrāna Kērtisai ir divi nu jau pieauguši bērni, kurus viņa adoptēja – 1986. gadā dzimusī Enija un desmit gadus jaunākā Rūbija, kura piedzima kā Tomass.

Arī otrajā seriāla “Lācis” sezonā, kura ir skatāma pirmdienās, plkst. 21.00, kanālā FX, Kārmijs joprojām cenšas tikt galā gan ar finanšu problēmām, gan ar haotisko kolektīvu – savu brālēnu Ričiju, konditoru Markusu, pavāri Tīnu un jauno darbinieci Sidniju, kā arī citiem ne mazāk kolorītiem personāžiem. Starp tiem ir arī vietējais itāļu mafijas pārstāvis, kurš cer atgūt Kārmija brālim aizdoto naudu. 

Daudzi televīzijas kritiķi savās recenzijās atzina, ka otrajā sezonā “Lācim” izdevies teju neiespējamais. Jaunā sezona ir ne vien spējusi saglabāt seriāla aizraujošo garu, bet pat šajā ziņā pārspējusi pirmo sezonu, kas televīzijas pasaulē gadās reti. Gan sižets, gan dialogi, gan aktieru paveiktais aizvien ir ļoti augstā līmenī. Nav brīnums, ka seriāls ir pagarināts arī uz trešo sezonu, kuras uzņemšana jau ir pabeigta.  

Kanāli FX un “FX Life” sveic Mātes dienā un aicina pie ekrāniem darbadienu un brīvdienu vakaros, lai satiktu seriālu māmiņas!