foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Anna Heteveja pirmo reizi pastāsta par personīgi piedzīvotu traģēdiju - mazuļa zaudēšanu
Aktrise Anna Heteveja.
Bērni
2024. gada 30. marts, 05:17

Anna Heteveja pirmo reizi pastāsta par personīgi piedzīvotu traģēdiju - mazuļa zaudēšanu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Anna Heteveja (“Sātans Prada brunčos”, “Princese pret pašas gribu”, “Nožēlojamie”) pirmo reizi pastāstījusi par šausmīgu traģēdiju jebkuras sievietes dzīvē - bērna zaudējumu.

Holivudas aktrisei Annai Hetevejai nekad nav paticis publiski runāt par savu privāto dzīvi. Taču, nospriedusi, ka tas varētu palīdzēt citām sievietēm, viņa tomēr pastāstījusi savu sāpju pilno stāstu. 41 gadu vecā aktrise atzinusi, ka pirms daudziem gadiem viņa zaudējusi bērnu, turklāt tas noticis viņai ārkārtīgi mokošos apstākļos.

Anna Heteveja ar ģimeni

gallery icon

Tas notika 2015. gadā, trīs gadus pēc tam, kad viņa bija kļuvusi par sava tagadējā vīra Adama Šulmana likumīgo dzīvesbiedri. Anna un Adams jau kopš kāzu dienas sapņoja par bērnu. Un tad Heteveja beidzot atklāja, ka ir mazuļa gaidībās. Taču šim stāstam nebija laimīgu beigu: aktrise piedzīvoja spontāno abortu un bērnu zaudēja. Tas bija sirdi plosoši. Anna tik ļoti ilgojās kļūt par māti, un, kad zaudēja bērnu, vainoja sevi.

Māmiņas cerībās esošā Anna Heteveja Havaju salās

Aktrise Anna Heteveja svētku brīvdienas pavadījusi kopā ar vīru Adamu Šulmanu, atpūšoties Havaju salās. Jau 2016. gada pavasarī pasaulē jānāk ...

gallery icon

Zaudējuma sāpes vēl vairāk saasināja tas, ka ģimenes traģēdija notika laikā, kad Anna piedalījās teātra izrādē, kurā atveidoja... grūtnieci.

Vēl ļaunāk, lugas sižets paredzēja, ka viņai katru vakaru bija “jādzemdē” uz skatuves. Bet viņa pati tikko bija zaudējusi iespēju kļūt par mammu reālajā dzīvē. Tas bija briesmīgi un kļuva vēl sliktāk, jo uz skatuves Hetevejai nācās tēlot, cik ārkārtīgi laimīga ir viņas varone, sagaidot pasaulē savu mazuli.

Apprecējusies aktrise Anna Heteveja

gallery icon

Annai neizdevās ātri atgūties pēc pārdzīvotā. Taču tad, kad viņa iemantoja sirdsmieru, aktrise nolēma, ka negrasās padoties. Jau 2016. gadā viņa laida pasaulē savu pirmdzimto, kuru abi ar vīru nosauca par Džonatanu. Trīs gadus vēlāk Annai piedzima vēl viens dēls - Džeks. Aktrise atzinusi, ka, esot kopā ar vīru un bērniem, viņa jūtas kā paradīzē, un ir grūti sevi piespiest iziet no mājām pat tad, kad tas ir nepieciešams. Anna Heteveja apgalvo, ka dzīvesbiedrs esot tādos pašos ieskatos.