foto: Pexels.com/Valeria Ushakova
Kurš mēnesis būs grūtākais katrai zodiaka zīmei: horoskops 2024. gadam
Cita pasaule
2024. gada 4. janvāris, 05:37

Kurš mēnesis būs grūtākais katrai zodiaka zīmei: horoskops 2024. gadam

Jauns.lv

2024. gadā katra zodiaka zīme saskarsies vismaz ar vienu periodu, kad kosmiskie spēki it kā darbosies pret viņiem.

AUNS: jūlijs

Vasarā saskarsieties ar zināmām problēmām, un gada smagākais mēnesis būs jūlijs. Tomēr nebēdājiet, jo šis būs vienīgais grūtais periods, kas jums būs jāpiedzīvo 2024. gadā.

Pārējie mēneši būs ļoti piesātināti un veiksmīgi. Ir svarīgi ar jums raksturīgo izturību izturēt pārbaudījuma brīžus un nepieļaut, ka vilšanās jūs pārņem. Neļaujieties nevajadzīgām provokācijām, jo strīds var izvērsties ne tā, kā paredzēts, un tā rezultāts var nebūt jums par labu.

VĒRSIS: decembris

2024. gada pēdējā mēnesī jūs gaida emocionālu pārbaudījumu laiks. Īpaši saspringts šis periods būs attiecību jomā. Darbā un privātajā dzīvē būs strīdi un pārpratumi, un risināt šos jautājumus, īpaši darba attiecību jomā, būs sarežģīti.

Zvaigznes iesaka spert soli atpakaļ un noteikt savu vajadzību prioritātes. Atcerieties, ka jums vispirms jāparūpējas par sevi, pirms uzņematies atbildību par kādu citu.

DVĪŅI: jūnijs

Kopumā 2024. gads nesīs daudz priecīgu un laimīgu brīžu. Taču jūnijā varat saskarties ar grūtībām savu domu un vēlmju izteikšanā, īpaši tad, kad lieta nonāk līdz saziņai darbā. Speriet soli atpakaļ un koncentrējieties uz to, lai vispirms saprastu sevi.

Noskaidrojot savas vajadzības un vēlmes, citiem būs vieglāk izprast jūsu viedokli. Pašapziņas prioritāte virzīs ceļu uz labāku izpratni jūsu mijiedarbībā ar citiem.

VĒZIS: marts

Pavasara sākums diemžēl nebūs pārāk romantisks. Astrologi prognozē pārbaudījumu periodu attiecībās. Būs jānoņem rozā brilles un jāatgriežas realitātē. Svarīgi izvairīties no konfliktiem – jums dzīvē nevajag liekas drāmas.

Centieties izprast partnera vajadzības un ņemiet vērā viņa viedokli. Neesiet pārāk egoistisks – tas var novērst vēl nopietnākas sekas.

LAUVA: aprīlis

Šajā periodā jūsu personīgā dzīve piedzīvo zināmas svārstības, lai gan ne tik intensīvus kā izaicinājumus, kas stāsies jūsu priekšā profesionālajā jomā.

Tā vietā, lai ieciklētos uz neveiksmēm, veltiet savu enerģiju karjerai un finansēm. Uzmanieties, kad lieta nonāk līdz investēšanai un rūpīgi sekojiet līdzi saviem tēriņiem šī mēneša laikā.

JAUNAVA: augusts

Augusts izskatās pēc melanholiskākā mēneša jums. Atšķirībā no citām zodiaka zīmēm jūsu grūtības parādīsies galvenokārt mīlas dzīvē. Nopietnas problēmas var rasties, ja šobrīd atrodaties attiecībās.

Šos iespējamos šķēršļus var apiet. Sāciet ar pašanalīzi un godīgi pajautājiet sev, vai neradāt problēmas no nekā.

SVARI: februāris

Kosmiskās ietekmes gada sākumā metīs negatīvu ēnu uz jūsu dzīvi. Februāris būs krīzēm un izaicinājumiem pilns mēnesis. Tomēr šie šķēršļi attieksies nevis uz mīlestību vai attiecībām, bet drīzāk iekšējiem konfliktiem, ar kuriem jums nāksies saskarties.

Sagatavojieties garastāvokļa svārstībām, kas ietekmēs jūsu emocionālo stabilitāti. Izmisīgi meklējot atbildes, lai atvieglotu savu nemierīgo prātu, var konstatēt, ka skaidri lēmumi paslīd garām. Tieši šīs samudžinātās fāzes laikā jums jāiemācās uzticēties savai intuīcijai.

SKORPIONS: jūlijs

Lai gan vasara parasti sniedz prieku un atpūtu, jūs saskarsieties ar jūlija "tumšo pusi". Esiet gatavi, jo šis periods nesīs spriedzes un konfliktu gaisotni.

Meklējiet mierinājumu uzticamu draugu un uzticamu ģimenes locekļu atbalstā. Viņi kļūs par jūsu klinti un sniegs tik nepieciešamo palīdzību, lai pārdzīvotu šos grūtos laikus.

STRĒLNIEKS: septembris

Lai gan rudens sākums var sagādāt apjukumu un satraukumu, esiet droši, ka jums pietiks izturības, lai izturētu šo sarežģīto periodu ar minimāliem zaudējumiem.

Neskatoties uz panākumu trūkumu, ir svarīgi turpināt virzību uz priekšu un būt noskaņotiem uz attīstību un izaugsmi. Atcerieties, ka priekšā gaišākas dienas, kas sola laimīgu nākotni.

MEŽĀZIS: februāris

Februāris nesīs trauksmi un depresīvu stāvokli. Šis būs ļoti emocionāls periods, kurā nespēsiet pieņemt svarīgus lēmumus. Šis periods var būt pilns ar manipulācijām un emocionālām šūpolēm. Vēlams rīkoties piesardzīgi, atturoties no riskantiem iesākumiem.

ŪDENSVĪRS: maijs

Maijā būs jākoriģē visi plāni – tas ir grūtību un šķēršļu mēnesis. Šomēnes jums būs jāpieliek divtik lielas pūles, īpaši, ja runa ir par attiecību veidošanu.

Neļaujieties vilšanās nomāktībai, turieties stingri un saglabājiet skaidru galvu, lai gūtu uzvaru pār nākotnes izaicinājumiem.

ZIVIS: marts

Pavasaris sāksies ar nelabvēlīgiem kosmiskajiem tranzītiem, un šīs ietekmes galvenais smagums gulsies uz jūsu finansu lietām.

Neļaujieties vēlmei pieņemt impulsīvus finansiālus lēmumus pat tad, ja parādās kārdinošas iespējas. Saņemieties un sagaidiet labvēlīgāku laiku, tuvāk gada beigām. Esiet savaldīgs un rīkojieties ar maksimālu piesardzību.

Tēmas