Cita pasaule
2023. gada 13. novembris, 10:47

Dienas būs notikumiem bagātas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 13.11. līdz 19.11.

Jauns.lv

Ieskaties, ko zvaigznes tev sola šonedēļ - no 13. līdz 19. novembrim.

AUNS

Daudz nerēķinies ar tiem, kas nebrīdinot maina plānus vai izturas bezatbildīgi pret saviem pienākumiem. Rīkojies patstāvīgi, kārto saimniecības jautājumus, uzlabo finansiālo situāciju. Ja uzrodas konkurenti, neuztraucies, nenervozē – tas būs labs stimuls, lai meklētu sabiedrotos, saliedētos ar tiem, kam nav sveša tava dzīves uztvere.

VĒRSIS

Tiecies paveikt pēc iespējas vairāk, esi mērķtiecīgs. Labs laiks, lai sāktu jaunus kursus, studijas, dotos komandējumā vai atpūtas braucienā ārpus dzimtenes robežām. Tiesa, brīžiem vēlme pēc panākumiem un turēšanās pie principa, ka mērķa sasniegšanai visi līdzekļi labi, var novest pie strīdiem un konfliktsituācijām. Esi azartisks, taču zini mēru.

DVĪŅI

Nepieļauj, ka attiecībās ar tuviniekiem dziļas patiesas jūtas tiek aizstātas ar virspusēju ne pārāk pozitīvu emociju izpausmi. Atvēli laiku nopietnām sarunām, tiec skaidrībā par notiekošo. Apsver iespēju iegādāties nekustamo īpašumu, kārto ar mantojumu saistītus jautājumus. Lai nerastos sarežģījumi, pievērs uzmanību juridiskām niansēm, ievēro nepieciešamās formalitātes.

VĒZIS

Esi draudzīgs un atvērts, akcentē pozitīvo, piever acis uz trūkumiem. Tavi panākumi būs atkarīgi no tā, kā spēsi komunicēt ar apkārtējiem un cik gudri mācēsi apiet domstarpības. Vēlāk iespējamas jaunas, negaidītas iepazīšanās, tavs paziņu loks kļūs plašāks, daudzveidīgāks. Lieliski spēsi sastrādāties gan ar esošajiem partneriem, gan piesaistīt jaunus.

LAUVA

Esi mērķtiecīgs – jo skaidrāk zināsi, ko vēlies panākt, jo vieglāk būs izvēlēties ceļu, kā līdz tam nokļūt. Izdosies atrisināt un pat uzlabot savu materiālo stāvokli. Turpmāk saglabāt racionālu skatu uz dzīvi būs grūtāk, būtisku lēmumu pieņemšanai traucēs neizlēmība un šaubas. Kamēr neesi atguvis pašpārliecinātību, nesāc neko svarīgu, netiecies pēc neiespējamā.

JAUNAVA

Lai kādās krustcelēs tu nonāktu, saglabā pašpārliecinātību, neļauj šaubām un nedrošības sajūtai negatīvi ietekmēt gājienu pretī uzvarai. Jo stingrāka būs tava apņēmība, jo vieglāk tiksi galā ar grūtībām. Vēlāk noskaņojums var kļūt nepastāvīgāks, pacilātība mīties ar nepamatotām aizdomām, nepatiku, kas attiecībās ar apkārtējiem traucēs saskatīt pozitīvo.

SVARI

Tuvākās dienās iespējami negaidīti pavērsieni, pēkšņi tevi var pamest ilggadēji partneri vai nez no kurienes uzrasties konkurenti. Uztver to mierīgi, nesabiezini krāsas – nepārspīlē ne slikto, ne labo! Centies atrast laiku pilnvērtīgai atpūtai. Labākais veids, kā atgūt sirdsmieru, pabūt vienam vai kopā ar cilvēkiem, kas tevi saprot no pusvārda.

SKORPIONS

Neraizējies, ja uzrodas konkurenti vai nelabvēļi, dari savu darāmo, liec saprast, ka esi nopietns pretinieks. Tu zināsi, kā pievērst līdzcilvēku uzmanību, mācēsi aizraut ar savām aktivitātēm. Vientulību neuztver kā kaut ko apgrūtinošu, neļauj sevī iesakņoties nepatikai un īgnumam. Grimstot sīku nebūšanu jūrā, vari palaist garām ko svarīgu.

STRĒLNIEKS

Seko izvirzītajiem mērķiem, turies pie izveidotā plāna, un tev izdosies gan uzlabot savu finansiālo stāvokli, gan iesaistīties perspektīvos projektos un pat izpelnīties plašākas sabiedrības ievērību. Īslaicīgas problēmas var sagādāt izklaidība un nevēlēšanās uzklausīt kritiku. Centies visu saplānot līdz pēdējam sīkumam – tas krietni atmaksāsies.

MEŽĀZIS

Neatstāj novārtā sabiedrisko dzīvi. Tev lieliski izdosies pierādīt sevi plašākam sabiedrības lokam un pārsteigt ne vienu vien ar netradicionālu skatījumu uz dzīvi. Turpmākās dienas solās būt notikumiem bagātas kā darbā, tā arī privātajā dzīvē. Panākumi būs, ja būsi aktīvs un enerģisks. Vari uzsākt jaunas lietas, pierādīt sevi līdz šim neapzinātās jomās.

ŪDENSVĪRS

Daudzas idejas šķitīs interesantas, raugoties no filozofiska skatu punkta, taču praktiski tās būs grūti īstenojamas. Ievēro taupības režīmu, rūpīgi izvērtē prioritātes. Nonākot grūtas izvēles priekšā, centies saglabāt emocionālo līdzsvaru, neielaid sevī negatīvu informāciju. Diemžēl galvassāpes var sagādāt materiālas dabas jautājumi un to risināšana.

ZIVIS

Attiecības ar apkārtējiem var kļūt saspringtākas, jo nepametīs sajūta, ka uz tevi tiek izdarīts emocionāls spiediens. Ja ievērosi neitralitāti un lieki nepļāpāsi, problēmu būs mazāk. Vēlāk var rasties jaunas intereses, līdz ar to arī kontaktpersonu un domubiedru loks. Tieši daudzveidīgums un mainīgums, ko sniedz piedalīšanās dažādos pasākumos, sagādās vislielāko prieku.