foto: Shutterstock
Šonedēļ būs jācīnās par savu labklājību - horoskops visām zodiaka zīmēm no 30.10. līdz 5.11.
Cita pasaule
2023. gada 30. oktobris, 11:19

Šonedēļ būs jācīnās par savu labklājību - horoskops visām zodiaka zīmēm no 30.10. līdz 5.11.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ - no 30. oktobra līdz 5. novembrim.

AUNS

Neļauj apjukumam ietekmēt tavus lēmumus un risinājumu, rīkojies pārdomāti, nesteidzīgi. Pārlieku enerģiska, uzstājīga rīcība viegli var kļūt par iemeslu spriedzei attiecībās ar partneri. Kontrolē savu rīcību, uzmanīgi izvēlies izteicienus. Tas, ka kādam tava rīcība šķitīs aplama, tevi neuztrauks, kritika nespēs ietekmēt ne tavu izvēli, ne rīcību.

VĒRSIS

Ja vēlies atstāt iespaidu uz kādu cilvēku, rūpīgi izvēlies tikšanās vietu un laiku, piedomā pie sava izskata un uzvedības. Izvairies no steigas, neizrādi satraukumu. Atturies no trauksmainas rosīšanās, centies neizprovocēt strīdus un nesaskaņas. Neizliecies labāks, nekā esi patiesībā, godīgi atzīsti savas vājības un trūkumus – apkārtējie novērtēs tavu atklātību.

DVĪŅI

Var tikt nobremzēts kāds no taviem projektiem, jo izvirzītie noteikumi būs tik neizdevīgi, ka turpināt iesākto nebūs jēgas. Līdz ar to pagaisīs kāda nākotnes vīzija, taču zaudējuma rūgtums vēl nebūs izplēnējis, kad tu jau būsi aizņemts ar jauniem plāniem. Tie, iespējams, būs pieticīgāki, bet ne mazāk nozīmīgi. Vēlāk domas raisīsies vieglāk, būs vienkāršāk atteikties no stereotipiskiem risinājumiem.

VĒZIS

Grūtības sagādās ar profesionālo izaugsmi saistīti jautājumi. Neko nesasteidz. Pirms sper izšķirošo soli, izanalizē visus par un pret. Vienkāršāk būs piekrist izvirzītajiem noteikumiem, nekā mēģināt tos apiet vai cerēt, ka situācija ievirzīsies tev labvēlīgākā gultnē. Emocijām šajos procesos būs maz vietas. Balsties uz konkrētiem faktiem, nevis varbūtībām.

LAUVA

Jo rūpīgāk plānosi darbu, jo vieglāk būs rīkoties un īstenot iecerēto. Bez cīņas nepadodies, tavā rīcībā būs pietiekami daudz resursu, lai veiksmīgi tiktu galā ar grūtībām, atliks tikai tos pareizi izmantot. Gudra rīcība palīdzēs ietaupīt laiku un naudu. Improvizē, tver dzīvi radoši, vienīgi neielaidies strīdos ar cilvēkiem, kuru viedoklis atšķiras no tavējā.

JAUNAVA

Pat tad, ja kāds mēģinās norādīt uz tavu pārdrošību, tu, aizrāvies ar kārtējās idejas īstenošanu, diez vai viņu sadzirdēsi. Ja gribi izvairīties no zaudējumiem, neriskē, nepaļaujies uz solījumiem – neapdomīga dāsnuma vai partneru negodīguma dēļ var rasties finansiālas grūtības. Naudas lietas kārto uzmanīgi, nepieļauj neprecizitātes, neuzticies mutiskiem solījumiem.

SVARI

Pārņemts ar lietišķo jautājumus risināšanu, vari nepamanīt, ka novārtā palikušas attiecības ar tuviem cilvēkiem. No dedzīgas aizstāvības runas atturies, tā tikai uzkurinās kaislības un izraisīs vēl lielākas nesaskaņas. Izvēlies nogaidīšanas taktiku, atrodi līdzības ar pagātnē sastaptiem cilvēkiem un piedzīvotiem notikumiem, paļaujies uz pieredzi, neturi ļaunu prātu uz tiem, kas aizskāruši tavu patmīlību.

SKORPIONS

Lai atgūtu emocionālo līdzsvaru gadījumos, kad tevi pārņem nedrošība vai stress, kontaktējoties ar kādu konkrētu cilvēku vai atrodoties nepatīkamā situācijā, vadies pēc līdzšinējās pieredzes. Spriedze pieaugs, bet arī gandarījums par padarīto būs liels. Esi gatavs pielāgoties apstākļiem, situācijām, cilvēkiem. Atceries kādu psiholoģisku paņēmienu, kas iepriekš palīdzēja sakārtot domas.

STRĒLNIEKS

Esi pārliecināts par sevi, gatavs cīnīties par savu labklājību. Tavi panākumi būs atkarīgi no tā, cik konsekventi un stingri sekosi paša izvirzītajiem mērķiem un plāniem. Seko savam interesēm, nenodod ideālus, un tu no nepatikšanām izkulsies ar paceltu galvu. Pielūko, ka pats neizveido neviennozīmīgu situāciju, kas var ierobežot tavu pašizpausmi.

MEŽĀZIS

Esi mērķtiecīgs – jo skaidrāk zināsi, ko vēlies panākt, jo vieglāk būs izvēlēties ceļu, kā līdz tam nokļūt. Ja tuvākajā laikā plāno kādas izmaiņas līdzšinējā dzīvē, sāc gatavoties tām laikus. Sekojot sev vien zināmiem apsvērumiem, tev izdosies ieraudzīt loģiku un izdevīgumu tur, kur citi saskata tikai sajukumu un tukšus solījumus. Turpinājumā atbildes uz svarīgiem jautājumiem saņemt būs vieglāk, tas gan neattieksies uz iestrēgušām problēmām attiecībās ar mājiniekiem.

ŪDENSVĪRS

Pārlieka iniciatīvas izrādīšana izjauks rāmo notikumu plūdumu un radīs vairāk sliktuma nekā labuma. Lai izvairītos no konfliktsituācijām, elastīgi maini lēmumus. Esi atsaucīgs, taču nesoli to, ko nevari izdarīt. Jebkuros apstākļos esi nosvērts un mierīgs – straujas, neapdomīgas rīcības rezultāts sagādās vilšanos. Neatliec izdevību ieviest savā saimniecībā ko jaunu un neierastu.

ZIVIS

Atsakies no visa, kas nesaskan ar taviem principiem un ideāliem, neizdabā, nepievil tev dāvāto uzticību. Esi korekts un precīzs, rūpējies par to, lai nevajadzētu labot steigas un paviršības radītās kļūdas. Apkārtējie augstu vērtēs to, ka uz tevi var paļauties, ka esi paredzams, nemētājies no vienas idejas pie citas. Viegli iekarosi apkārtējo simpātijas, atradīsi jaunus domubiedrus.