Attiecības
2023. gada 18. oktobris, 15:58

VIDEO: Samanta Tīna stāsta par savu iepazīšanos ar noslēpumaino līgavaini

Jauns.lv

Digitālā satura veidotāja Katrīne Vasiļevska šovā "Slavenības. Bez filtra"devusies pie populārās dziedātājas Samantas Tīnas, kurai dzīvē ir lieli jaunumi - viņa tikusi bildināta. Sarunā Samanta atklāj, kā iepazinusies ar savu līgavaini un kādi bijuši viņas noteikumi, uzsākot attiecības.

Runājot par savām attiecībām, kas šobrīd rezultējušās bildinājumā, dziedātāja atzīst, ka pirms dažiem gadiem nebūtu nemaz uz šo cilvēku skatījusies.

“Trīs gadus atpakaļ es, iespējams, šim cilvēkam būtu pagājusi garām, jo tāds nebija ne mans skatījums, ne vērtības uz dzīvi. Viņš tiešām ir brīnišķīgs!” tagad bilst Samanta.

Dziedātāja arī atklāj, ka, uzsākot attiecības, viņai bija savi noteikumi. Viens - viņa bija kategoriski pret dzīvošanu kopā, kamēr abi nav attiecīgajā statusā. Noslēpumainais līgavainis par bildinājumu bijis pārliecināts jau divus mēnešus pēc abu kopīgās tikšanās un attiecību uzsākšanas, un Samantai bildinājums bija pārsteigums: "Viņam tas bija skaidrs pēc diviem mēnešiem, ka tas tā būs, tāpēc es saku, ka tas bija negaidīti, jo es neko negaidīju."

Vēl atklājas, ka topošais vīrs Samantai rakstījis divus gadus, līdz abi satikās: "Mēs iepazināmies kaut kā neviļus. Cilvēks man "Instagram" rakstīja divus gadus, es nezinu, vai ar mērķi, bet es komunicēju ar visiem. Šīs sarunas noritēja ik pa periodiem. Bet vienmēr bija, taču tās nekad nebija no tēmas “hey, mazā, saulīt”. Mēs runājām par visu, ieskaitot politiku."

Kā Samanta Tīna uzņēma Eirovīzijas dziesmas videoklipu

gallery icon