foto: Shutterstock
Ļoti izdevīgs piedāvājums liks apdomāt, ka jāmaina dzīve - horoskops visām zodiaka zīmēm no 16.10. līdz 22.10.
Cita pasaule
2023. gada 16. oktobris, 09:48

Ļoti izdevīgs piedāvājums liks apdomāt, ka jāmaina dzīve - horoskops visām zodiaka zīmēm no 16.10. līdz 22.10.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ - no 16. līdz 22. oktobrim.

AUNS

Būsi lieliskā formā – visu paveiksi un visur paspēsi. Bez kautrēšanās skaties uz ienesīgāku vietu. Ja būsi tam gatavs, agri vai vēlu saņemsi izdevīgu piedāvājumu. Apsveicama būs tava gatavība uzņemties atbildību, taču tas nenozīmē izlemt un rīkoties citu vietā, noteikt toni kolektīvā, pamācīt kolēģus. Rūpīgi saplānojot izdevumus, varēsi ietaupīt vai atļauties kaut ko ārpus ikdienišķā.

VĒRSIS

Kamēr neuzbāzīgi runāsi par to, kas tev svarīgs, panāksi savu, tiklīdz uzdrošināsies pārkāpt smalko tolerances robežu, var sākties nesaskaņas. Viegli nonāksi galējībās – vai nu būsi par kaut ko stāvā sajūsmā, vai nesaudzīgi izrādīsi nepatiku un nekādi argumenti nespēs mainīt tavas domas. Brīvāku domas lidojumu vari atļauties, kaļot godkārīgus nākotnes plānus.

DVĪŅI

Paklupt tev var palīdzēt, taču spēku piecelties un turpināt virzīties uz priekšu būs jāatrod pašam. Centies pēc iespējas apdomīgāk saplānot savas aktivitātes, esi mierā ar sasniegto, nesēro pēc tā, kas šobrīd nav iegūstams. Lēmumu mainīt darbu pieņem tikai tad, ja iespējama izaugsme. Padosies analītisks darbs, attaisnosies rūpīgi pārdomāta un saplānota rīcība.

VĒZIS

Pastiprinātu uzmanību pievērs ar profesionālo izaugsmi un sociālo realizāciju saistītu jautājumu risināšanai. Vari apsvērt iespēju stāties jaunā amatā, izvērtēt biznesa piedāvājuma pozitīvās un negatīvās puses. Katram darbam ķeries klāt apdomīgi, tad to, ko būsi apņēmies sasniegt, tuvākajā laikā panāksi. Pārākumu izrādi ar priekšzīmīgu darbu, nevis peļot un kritizējot citus.

LAUVA

Necenties uzņemties uz sevis vairāk par nepieciešamo minimumu. Izvērtējot visus par un pret, var izrādīties, ka šķietami visnepiemērotākais risinājums ir visefektīvākais. Saspringtās situācijās noderēs gan nomierinoši vārdi sevis attaisnošanai, gan kompromisi līdzsvara un attiecību saglabāšanai. Nesteidzies pats un arī citus nesteidzini, saskaņo rīcību, viedokli, lai nerodas pārpratumi.

JAUNAVA

Veiksmīgi noritēs ar kultūru, tūrismu un izglītību saistīti projekti. Izmanto izdevību apgūt kaut ko jaunu vai papildini esošās zināšanas. Paplašinoties redzeslokam, kļūsi drosmīgāks, būs vieglāk saskatīt izeju no sarežģītām situācijām un neapmulst grūtas izvēles priekšā, līdz ar to daudz ko izdosies izdarīt vieglāk, rotaļīgāk. Veidosies jaunas mīlas attiecības vai krietni vien uzlabosies esošās.

SVARI

Esi nopietns, lietišķs, turies pie iepriekš izstrādāta plāna, neļauj nebūtiskām lietām un haotiskiem cilvēkiem novirzīt domas no galvenā. Paaugstini savu erudīcijas un zināšanu līmeni. Sajutis veiksmes garšu, nekļūsti pārgalvīgs, neaizraujies ar domu par vieglas un ātras peļņas gūšanu. Emocionāli piesātināta var būt atkalredzēšanās ar senu draugu vai skolasbiedru.

SKORPIONS

Neuzņemies darbu, kas citiem nav pa spēkam, tikai tāpēc, lai apliecinātu savu varēšanu. Ar tādu rīcību lielu atsaucību neiegūsi. Piedomā pie savas uzvedības sekām vairāk nekā citkārt. Labāk pievērsies saviem hobijiem, izklaidei un interesēm, tas pavērs lielākas iespējas satikt jaunus draugus. Attiecībās ar mīļoto valdīs saskaņa, romantika, vienprātība.

STRĒLNIEKS

Ja vien iespējams, izvēlies darbu, kas sagādā prieku pašam un citiem. Remontē vai labiekārto mājvietu, plāno vai organizē pārcelšanos uz citu dzīves vietu. Tikai nepārvērtē savus spēkus, neuzņemies pārāk daudz, saudzē veselību, ļauj citiem sev palīdzēt. Tikšanās un sarunas būs lietderīgākas, ja tām gatavosies, tikai atceries, ka jābūt abpusēji elastīgiem, pieņemot atšķirīgu viedokli.

MEŽĀZIS

Lielākā vērtība būs laiks, ko veltīsi sev, savām interesēm, praktisku un dzīvē noderīgu iemaņu apgūšanai, tāpēc aktīvi meklē iespējas aizpildīt robus zināšanās. Nepaļaujies uz citu viedokli, lai cik kompetents un autoritatīvs tas būtu. Jo vairāk zināsi, jo grūtāk būs tevi maldināt. Velti uzmanību dokumentācijas sakārtošanai, īpaši tai, kas attiecas uz ienākumiem un izdevumiem.

ŪDENSVĪRS

Pat ja finansiālā situācija liek būt taupīgam, neiegādājies aizdomīgi lētas lietas, neizmanto šaubīgus pakalpojumus, neliec uz spēles lielas vērtības, cerot, ka tev uzsmaidīs veiksme. Filozofisks miers, plānojot finanses, noderēs vairāk nekā drudžaina rosība. Mīli sevi, taču nekļūsti augstprātīgs. Morālo atbalstu sniegs tuvinieki, kuri tevi pieņem tādu, kāds esi.

ZIVIS

Necenties ietekmēt laikabiedru rīcību, neuzstāj, nediktē savus noteikumus. Pret dzīvi un cilvēkiem izturies ar pietāti. Uzmanīgi ieklausies sarunu biedrā, nepārtrauc pusvārdā, ļauj pabeigt domu, lai nav jānodarbojas ar minējumiem. Pārprotot partnera vārdus vai vēlmes, viegli vari nonākt neērtā situācijā. Turpinājumā pievērsies materiālo vajadzību apmierināšanas programmām.

Tēmas