Skaistums
2023. gada 11. septembris, 07:17

Elīna Didrihsone joprojām nav apmierināta ar savām krūtīm - gribētu tās vēl lielākas

Jauns.lv

Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone šovā "Slavenības. Bez filtra" sarunā ar Katrīni Vasiļevsku atklāj savu pieredzes stāstu par plastiskajām operācijām un runā, kādas procedūras vēl viņai ir padomā.

Savu dzīvi kameru priekšā šovā “Slavenības. Bez filtra” ik ceturtdienu atspoguļo enerģiskā influencere, uzņēmēja Elīna Didrihsone.

Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas

Influenceres un uzņēmējas Elīnas Didrihsones dzīves ainiņas.

gallery icon

Šajā reizē kopā ar Katrīni viņa kliedē nepatiesās runas par sev veiktajām ķirurģiskajām operācijām, jo cilvēki bieži vien komentāros min, cik daudz un kādas procedūras Elīna ir veikusi, lai uzlabotu savu ārējo izskatu.

“Mani vienmēr publikā parāda kā tādu transformētu, un to vienmēr pasniedz tik skaļi, tā kā es būtu kāds lego klucītis, kurš ir salikts ne no kā. Tas, ka es izskatos iespaidīgi, nenozīmē, ka es ar sevi esmu veikusi daudz procedūras. Man ir bijušas divas plastiskās operācijas, un viņas abas ir bijušas krūtīm," saka Didrihsone.

Elīna atzīst, ka sākotnēji nebija apmierināta ar savu krūšu izmēru, tāpēc to mainījusi, bet tas arī esot viss. Bieži vien komentāru sadaļā cilvēki apspriež viņas ķermeni, norādot, ka, iespējams, viņa ir izgriezusi ribas vai ievietojusi kādus dibena implantus, uz ko Elīna kategoriski saka - nekas tāds bijis neesot.

Taču ir viena lieta, ko viņa vēlas mainīt, un tās ir krūtis: "Es vēl pagaidām nevaru izlemt, vai to darīt pirms otrā bērniņa vai pēc otrā, varbūt pēc trešā. Es gribētu mazliet lielāku krūšu izmēru."