foto: Publicitātes foto
Tēvi aicināti piedalīties aptaujā "Kas sagādā tētim prieku?"
Bērni
2023. gada 5. septembris, 19:01

Tēvi aicināti piedalīties aptaujā "Kas sagādā tētim prieku?"

Jauns.lv / LETA

Tuvojoties Tēva dienai, vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" aicina tēvus piedalīties aptaujā par tematu - kas sagādā tētim prieku.

Aptaujas mērķis ir novērtēt tēva attiecības ar saviem bērniem, partneri un arī pašam ar sevi, kā arī izprast, kas tētiem sagādā vislielākās raizes un kas - lielāko prieku.

Tēti aicināti aptaujā piedalīties līdz 6.septembrim. Trīs laimīgie balvā saņems dāvanu kartes no veikala "Ikea" 100 eiro vērtībā. Aptauja ir anonīma, un tās aizpildīšana aizņems vien piecas minūtes laika, taču dati būs nozīmīgi vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" turpmākajā darbā, izprotot, kas ir Latvijas tētu grūtības un kas sagādā prieku.

Aptaujas dati tiks prezentēti ikgadējā Tēvu sapulcē, kurā kopā pulcējas sabiedrībā zināmi tēti un speciālisti, lai runātu par tētiem aktuālām lietām. Sapulci interesenti varēs skatīties tiešsaistē ceturtdien, 7.septembrī, no plkst.10 līdz plkst.11 ģimenes portālā "Mammamuntetiem.lv", ziņu portālā "Jauns.lv", kā arī "Facebook".

Ar svētku gājienu atklāj Tēva dienas festivālu 2022

Šodien, 11. septembrī Rīgā ar Tēva dienas gājienu atklāts tradicionālais Tēva dienas festivāls. Svētku gājienā, ko rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” ...

gallery icon