Kādā krāsā jābūt makam, lai pievilinātu naudu?
foto: Pixabay.com/Andrew Khoroshavin
Vai naudas maka krāsai tiešām ir nozīme?
Cita pasaule

Kādā krāsā jābūt makam, lai pievilinātu naudu?

Jauns.lv

Makam jābūt ērtam, tajā jāspēj ielikt viss nepieciešamais un tam jāizskatās stilīgi. Bet kādā krāsā ir jābūt maciņam? Vai tas vispār ir svarīgi? Jābalstās tikai uz paša gaumi, vai jāpaļaujas arī uz citiem faktoriem, piemēram, ezotēriku? Un kāda maciņa krāsa pievelk naudu?

Kādā krāsā jābūt makam, lai pievilinātu naudu?...

Naudas piesaistīšanas un veiksmes maciņa krāsas

Ja vajag maku, tad visnotaļ labs variants to pirkt, ņemot vērā arī aksesuāra krāsu. Kam šādā gadījumā būtu jāpievērš uzmanība?

Labāk izvēlēties pašiem, nevis pieņemt maku dāvanā. Pat ja lieta ir jauna, kas zina, ar kādu enerģētiku tā jau paspējusi uzlādēties svešās rokās. 

Melns. Populārākā un universālākā krāsa no visas paletes. Šī krāsa palīdz koncentrēties uz pelnīšanu, nenovēršoties no liekā.

Sarkans. Sarkanais maks pamudina cilvēku meklēt jaunus ienākumu avotus, palielināt savu peļņu. Tāpat krāsa piešķir pašapziņu. Tādā makā nauda nebeigsies. Starp citu, nav obligāti viss maciņš jāpērk sarkanā krāsā, pietiek izvēlēties košu oderi.

Zaļas krāsas maks arī sola panākumus un pārticību. Tas ne tikai pasargās no naudas tērēšanas, bet arī palīdzēs uzkrāt naudu. Tā taču ir dabas krāsa un asociējas ar nemitīgu augšanu un attīstību.

Naudas maks zelta vai sudraba krāsā asociējas, pirmkārt, ar dārgmetāliem. Līdz ar to šīs krāsas jau pašas par sevi piesaistīs naudu. 

Balts vai pelēks. Tīras, baltas krāsas vai gaišas pelēkas naudas maks dīvainā kārtā derēs tiem, kas pakļauti spontāniem tēriņiem. Viņš jums iemācīs saprātīgu taupību. Šādā maciņā papildus var ieguldīt arī kādus finanšu talismanus veiksmei un pārticībai.

Dzeltenas krāsas maciņš ir talismans ar diezgan maigu iedarbību. Šai krāsai ir dzīvespriecīga un spilgta enerģētika. Tas asociējas ar nogatavojušos apelsīnu vai sulīgu citronu, bet citrusaugļu eļļas pieder pie naudas kategorijas. Šādas krāsas makus bieži izvēlas radošas personības.

Zilas krāsas maciņš nozīmē, ka jūsu rīcībā nonācis īsts magnēts naudai. Zilais un tā toņi nes veiksmi un pievelk jūsu dzīvē panākumus biznesā un peļņu.

Bordo krāsa ir karaliska. Šāda toņa maciņi izceļ sava īpašnieka augsto statusu, vēsta "Limon.postimees.ee". 

Tēmas