foto: Shutterstock
Vīrieša dzīve gandrīz sabrūk, kad viņš uzzina, ka viņa sieva patiesībā ir viņa māsa
Attiecības
2023. gada 16. marts, 20:18

Vīrieša dzīve gandrīz sabrūk, kad viņš uzzina, ka viņa sieva patiesībā ir viņa māsa

Jauns.lv

Vīrieša dzīve gandrīz sabruka, kad viņš uzzināja, ka sieva, ar kuru viņš laulībā nodzīvojis sešus gadus, patiesībā ir viņa miesīgā māsa, raksta "Mirror."

Kā pastāstīja vīrietis no ASV, vecāki no viņa atteikušies uzreiz pēc dzimšanas, tāpēc viņš neko neesot zinājis par savu bioloģisko māti un tēvu. To, ka sieva viņam ir māsa, amerikānis uzzinājis nejauši, kad tika veikta izmeklēšana, lai noskaidrotu, vai viņš spēs ziedot nieri slimajai dzīvesbiedrei.

"Mana sieva saslima uzreiz pēc mūsu dēla piedzimšanas, un viņai ir nepieciešama nieres transplantācija. Mēs pārbaudījām viņas radiniekus, bet neviens no viņiem nebija piemērots donors," paskaidroja vīrietis.

Kad tika saņemti analīžu rezultāti, vīrietim tika paziņots, ka viņam ar dzīvesbiedri ir anomāli augsts sakritības procents dažos rādītājos - parasti tas raksturīgs tikai radiniekiem. Radniecības versiju apstiprinājuši arī papildu testi.

"Mēs ar viņu esam radinieki - nē, es nejokoju. Es nezinu, ko darīt tālāk. Viņa ir mana sieva un mūsu bērnu māte," komentēja amerikānis.

Tomēr soctīklu lietotāji vīrieti atbalstīja un novēlēja viņa ģimenei veselību.

"Jums jau ir bērni, un viņi droši vien ir veseli, jo neesat pieminējuši nekādas trakas novirzes", "Jums viss ir lieliski, nav jēgas kaut ko mainīt," uzskata komentētāji.

Tēmas