foto: Shutterstock
Trīs zodiaka zīmes, kam ģimene vienmēr būs pēdējā vietā
Ja Ūdensvīra zīmē dzimušie šo sajūtu neatrod mājās, viņi to meklē citur - darbā, radošos projektos.
Cita pasaule
2023. gada 30. janvāris, 18:20

Trīs zodiaka zīmes, kam ģimene vienmēr būs pēdējā vietā

Jauns.lv

Ģimene ir svēta lieta, bet ne visām zodiaka zīmēm. Šo trīs zodiaka zīmju pārstāvji biežāk nekā citi dod priekšroku karjerai, jaunu ideju īstenošanai – visam, tikai ne saviem tuviniekiem, ir pārliecināti astroloģijas speciālisti.

Strēlnieks

Strēlnieka zīmē dzimušajiem vīriešiem un sievietēm ir atšķirīgs skatījums uz ģimeni. Bērnībā meitenes ir pieķērušās saviem vecākiem, bet, tiklīdz izveido pašas ģimeni, viņas ir ļoti tuvas savam vīram un bērniem. Strēlnieku zīmē dzimušās sievietes dievina savus tuviniekus un viņu dēļ ir gatavas ziedot pašas sapņus un pašrealizāciju. Savukārt Strēlnieki vīrieši ir pilnīgs pretstats: viņi ļoti cenšas izveidot spēcīgu ģimeni, taču karjera un dažādi projekti tāpat vienmēr paliek pirmajā vietā. Viņi bieži apprecas vairākas reizes, bet reti atrod kādu, kurš piekrīt viņu uzskatiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušajām sievietēm ir grūti izpildīt noteiktus kritērijus un ievērot noteikumus. Ja arī viņas otrā pusīte ir radošs cilvēks ar brīvu garu, Ūdensvīrs spēj palikt ģimenē un aktīvi piedalīties sadzīvē. Ūdensvīram ir vajadzīgs vieglums, sajūta, ka esi svarīgs, un ekskluzivitāte. Šīs sajūtas Ūdensvīrs meklē mājās - vai arī citur. Nereti Ūdensvīram nevis mājās, bet tieši darbā, radošā projektā vai draugu lokā uzrodas kaut kas tāds, ar ko var viegli aizrauties.

Auns

Aunam priekšplānā ir tikai viņš pats un viņa intereses. Lielākoties ģimene nav viņa prioritāšu augšgalā, un Auns viegli atrod attaisnojumu šādai situācijai. Proti, ​​viņa darbs un personīgie sasniegumi nodrošina bērnu un dzīvesbiedra labklājību. Auns ir pieradis paļauties tikai uz sevi: viņam ir grūti atrast spēcīgu partneri, kas pilnībā atbilstu viņa statusam un tiektos pēc līdzīgiem dzīves mērķiem. Tas gan ne vienmēr ir saistīts ar zodiaka zīmi: dažreiz dzīve neatstāj izvēli, un cilvēks mēģina aizpildīt sāpju un tuvinieku nodevības tukšumu ar realizēšanos citā jomā.