Dzīvesstils
2022. gada 8. novembris, 15:39

Pārāk atklātas pedagoģes fotogrāfijas skolā izraisa skandālu: viņu atlaiž no darba

Jauns.lv

Bez darba palikusi skolotāja Džeimija Iliasa Isaza, kura strādāja Kolumbijas pilsētā Barankiljā, vēsta "New York Post". Isaza bijusi bērnu iemīļota pedagoģe, taču atlaista savu "Instagram" ierakstu dēļ.

Skolotāja, kurai sociālajos tīklos ir gandrīz 400 tūkstoši sekotāju, zaudējusi darbu pēc tam, kad skolas vadība pamanījusi, ka Isaza savā profilā ievietojusi, viņuprāt, pārāk pikantus fotoattēlus.

"Jums nav tikai jātic sev, jums ir arī jāstrādā pie sevis," nu jau bijusī skolotāja parakstījusi fotoattēlu, kurā redzama, uzposusies zelta bikini un mežģīņu tērpā ar šķēlumu, kurš beidzas apmēram tajā vietā, kur ir biksīšu gumija.

"Piedauzīgais" fotoattēls saņēmis vairāk nekā 1750 komentāru. Un šī ir tikai viena no daudzajām fotogrāfijām, ko publiskojusi šī skolotāja. Citos kadros Isaza pozē šaurās kleitās, niecīgos bikini un zīda apakšveļā.

Lai gan, kā vēsta laikraksts "The Sun", jaunā sieviete bijusi ļoti iecienīta savu audzēkņu vidū, daiļās kolumbietes fotogrāfijas viņas priekšniecībai nav bijušas pa prātam. Skolas vadība nolēma, ka Isazas tēls sociālajos tīklos ir "neatbilstošs" darba vietas politikai, tāpēc skolotāja tika atlaista.

Skolotāja zaudēja darbu, bet ne savu fanu atbalstu. Tieši otrādi - Isaza saņēma simtiem uzmundrinošu komentāru un uzslavu, ka viņas seksīgais tērps drīzāk ir iedvesmojošs, nevis neķītrs. "Kāda skaistule! Neņemiet galvā tos, kuri kritizē tikai kritizēšanas pēc," komentēja kāds fans. "Manuprāt, greizsirdība ir viena no mūsu laika lielākajām problēmām," piebilda kāds cits komentētājs.

Tiek ziņots, ka atlaistajai skolotājai Isazai klājas labi un viņa jau ir atradusi jaunu darbu.

Tēmas