0dienas
6stundas
23minūtes
59sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
foto: SplashNews.com/ Vida Press
Ambera Hērda un Īlons Masks 2017. gadā Sidnejā, Austrālijā.
Ambera Hērda un Īlons Masks 2017. gadā Sidnejā, Austrālijā.
Attiecības

Vienpusēja mīlestība: atklājas nianses par Amberas Hērdas un Īlona Maska romānu

Jauns.lv

Virdžīnijā, ASV, notikusi kārtējā tiesas sēde Džonija Depa un Amberas Hērdas lietā. Jau noskaidrots, ka Hērdai ir psiholoģiski traucējumi un ka Deps vairs neatgriezīsies kapteiņa Džeka Sperova lomā. Taču neviens nebija gaidījis, ka tiesas procesa laikā atklāsies nianses par aktrises un koncerna “Tesla” dibinātāja Īlona Maska attiecībām.

Vienpusēja mīlestība: atklājas nianses par Amberas...

Izrādās, ka šo no visiem slēpto attiecību laikā Hērda sazinājusies ar Depa aģentu Kristianu Karino, kurš tiesai tagad pastāstījis visu, ko zina par aktrises un miljardiera mīlas romānu.

Ambera Hērda un Īlons Masks pusdieno

Holivudas zvaigznes Džonija Depa šķirtā sieva aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks 2017. gada jūnijā redzēti ieturam pusdienas „Sweet ...

Izrādās, ka Amberai Hērdai nekad nav bijušās dziļākas jūtas pret Īlonu Masku. Turpretī viņam šķiršanās bija tik sāpīga, ka viņš nekautrējās parādīt savu nomāktību un asaras. Savukārt Ambera jutusies satriekta par šādām Īlona manipulācijām. “Kārtējais vīrietis, kurš ļauj man ciest,” aktrise pēc tam rakstījusi Kristianam Karino. Aģents ieteicis viņai satikties ar mazāk zināmiem vīriešiem, taču aktrise nav ieklausījusies šajā padomā. Ambera teikusi, ka viņai aizvien ir jūtas pret Depu. “Lūdzu, pasaki Džonijam, ka es viņu mīlu,” aktiera aģentam rakstījusi Hērda.

Aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks

Pēc skandalozās šķiršanās no Holivudas zvaigznes Džonija Depa, aktrisei Amberai Hērdai izveidojušās romantiskas attiecības ar „Tesla Motors” izpilddirektoru miljardieri Īlonu ...

Jāatzīmē, ka plašsaziņas līdzekļos klīda runas, ka Īlons Masks it kā gatavojoties tiesā liecināt Depa aizstāvībai. Taču uz jaunāko tiesas sēdi “SpaceX” dibinātājs tā arī neieradās.

Džonijs Deps apsūdz Amberu Hērdu neslavas celšanā. Tiesas prāvas norise 2022. gada aprīlī